Egyáltalán nem biztos, hogy erről van szó, de lehet, hogy nem kalkuláltad bele a feet kifizetési összegnél. 1 éve nem játszom ott, de ha jól emlékszem 25 $ a min kifizetés, tehát 25$ 25 centet kell kikérni, 50$-nál 50.50$, ha nem változott a fee azóta. Ilyen esetekben nem értesítenek, csak visszarakják a pénzt.
A teljes összegnél kevesebbet próbáltam emiatt a fee miatt, amit ha jól tudom egyébként jogtalanul vonnak, mert minden hónapban díjmentes a szabályzat szerint az első kifizetés.
nem értem. Mi az h teljes összeg? Sikerült végül?
Mondjuk én azt nem értem, amit te írtál:) miért hozzáadtad a 25/50 centet?
Amiről én beszélek (de ezt emlékezetből írom a korábbi kifizetéseimről), hogy ha van a számlán pl. $ 50.50, akkor a cashier-ben nem enged $ 50.50 pénzfelvételt a fee-re hivatkozva, csak valamivel kevesebbet.
Te magyar vagy?Sikerült végül?
Magyar:D Nem sikerült, azért jöttem tanácsért.... szarnak rám, support nem reagál semmire.
Nekem sem sikerült kiutalni. Sőt szóra bírni sem sikerült őket. Ráadásul ramesz a weboldalon a Contact ra és az oldal nem található. Én be vagyok kötve ide, ha segíteni szeretnétek Akadémia. Neteller within24hour. De nem hogy ez nem igaz, de se auto generated mail, se semmi
Nyugi én 2 hete várom, akadémiától a levelet , hogy segítsenek , de még semmi. Néha sikerül elérnem a tiger online chatet de ott várhatsz órákat is aztán mire lenne valami szétkapcsol:) szóval türelem majd csak lesz valami...
Nekem sem sikerült kiutalni. Sőt szóra bírni sem sikerült őket. Ráadásul ramesz a weboldalon a Contact ra és az oldal nem található. Én be vagyok kötve ide, ha segíteni szeretnétek Akadémia. Neteller within24hour. De nem hogy ez nem igaz, de se auto generated mail, se semmi
A korábbi kérésed után írtunk a teremnek, de nem kaptunk rá választ és - őszintén megvallva - emiatt kicsit elsiklottunk a dolog felett. Ma ismét jeleztük nekik a problémát, remélhetőleg mihamarabb válaszolnak. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért!
Ha esetleg a jövőben is előfordulna ilyesmi, nyugodtan jelezd nekünk 2-3 nap múlva újra, hogy megállt a folyamat!
Előre is köszönjük!