77777
Válasz woothemac kommentjére
2019. márc. 4. 20:14

Egyáltalán nem biztos, hogy erről van szó, de lehet, hogy nem kalkuláltad bele a feet kifizetési összegnél. 1 éve nem játszom ott, de ha jól emlékszem 25 $ a min kifizetés, tehát 25$ 25 centet kell kikérni, 50$-nál 50.50$, ha nem változott a fee azóta. Ilyen esetekben nem értesítenek, csak visszarakják a pénzt.

Buksisak
2019. márc. 4. 20:33

A teljes összegnél kevesebbet próbáltam emiatt a fee miatt, amit ha jól tudom egyébként jogtalanul vonnak, mert minden hónapban díjmentes a szabályzat szerint az első kifizetés.

77777
2019. márc. 4. 20:43

nem értem. Mi az h teljes összeg? Sikerült végül?

Buksisak
2019. márc. 4. 20:51

Mondjuk én azt nem értem, amit te írtál:) miért hozzáadtad a 25/50 centet?
Amiről én beszélek (de ezt emlékezetből írom a korábbi kifizetéseimről), hogy ha van a számlán pl. $ 50.50, akkor a cashier-ben nem enged $ 50.50 pénzfelvételt a fee-re hivatkozva, csak valamivel kevesebbet.

77777
2019. márc. 4. 20:53

Te magyar vagy?Sikerült végül?

Buksisak
2019. márc. 5. 0:24

Magyar:D Nem sikerült, azért jöttem tanácsért.... szarnak rám, support nem reagál semmire.

Ragemarci
2019. ápr. 9. 14:24

Nekem sem sikerült kiutalni. Sőt szóra bírni sem sikerült őket. Ráadásul ramesz a weboldalon a Contact ra és az oldal nem található. Én be vagyok kötve ide, ha segíteni szeretnétek Akadémia. Neteller within24hour. De nem hogy ez nem igaz, de se auto generated mail, se semmi

time4revenge
2019. ápr. 9. 15:13

Nyugi én 2 hete várom, akadémiától a levelet , hogy segítsenek , de még semmi. Néha sikerül elérnem a tiger online chatet de ott várhatsz órákat is aztán mire lenne valami szétkapcsol:) szóval türelem majd csak lesz valami...

daniboy
Válasz Ragemarci kommentjére
2019. ápr. 9. 15:39

Nekem sem sikerült kiutalni. Sőt szóra bírni sem sikerült őket. Ráadásul ramesz a weboldalon a Contact ra és az oldal nem található. Én be vagyok kötve ide, ha segíteni szeretnétek Akadémia. Neteller within24hour. De nem hogy ez nem igaz, de se auto generated mail, se semmi

Nekem is macerás volt a kiutalás. Bár az én esetemben épp másik országból indítottam volna a tranzakciót. (érdekes, amíg játszottam és veszthettem vagy rake-t termeltem ez nem jelentett problémát)

Az volt az érzésem, hogy mindent megtesznek hogy ne kelljen kifizetni. Email-re egyáltalán nem reagáltak, live chat-n sikerült elérnem őket többször de mindig 0-ról kezdve a beszélgetést. xy supportos hölgy elintézte, azt mondta hogy most már jó lesz. Mivel egy hétig nem történt semmi újra írtam, akkor egy másik kolléga már azzal fogadott, hogy látják az aktivitásom az USA-hoz köthető (ami természetesen nem volt igaz) és ezért nem tudnak semmit tenni.

Legalább egy hónap volt ez a macera, végül megkaptam a pénzt de egyáltalán nem azt éreztem hogy a pénzemet meg engem védenének, sokkal inkább tűnt úgy hogy csak húzzák az időt hogy ne kelljen fizetni.

Admin
2019. ápr. 9. 15:47

A korábbi kérésed után írtunk a teremnek, de nem kaptunk rá választ és - őszintén megvallva - emiatt kicsit elsiklottunk a dolog felett. Ma ismét jeleztük nekik a problémát, remélhetőleg mihamarabb válaszolnak. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért!

Ha esetleg a jövőben is előfordulna ilyesmi, nyugodtan jelezd nekünk 2-3 nap múlva újra, hogy megállt a folyamat!

Előre is köszönjük!

Élő ügyfélszolgálat