Aenima
Válasz woothemac kommentjére
2019. ápr. 27. 16:33

2 hónap, 7 email, 1 live chat és 1 telefonos beszélgetés után sikerült elérni, h megváltoztassák az email címemet a rendszerükben. Szóval van remény :)

Én is inkább a live chat-et javasolnám - a mail helyett - a dolgok intézésére. Ott csak fél órát kellett várni az ügyintézőre, ill. 10 percenként válaszolt/kérdezett egy mondatot. Miután kértem a mail cím megváltoztatását rá egy hétre megérkezett a telefonhívás, amivel igazolnom kellett a dolgot.

Ezen fellendülve most lehet, h fogom magam és bejelentem a bot-gyanús számlákat :D

kiscash
2019. máj. 15. 21:11

azzal kapcsolatban elnéző vagyok, hogy az emailcím váltás 21 munkanapot vesz igénybe. abban csak reménykedem 4 nap után, hogy a cashout ennél gördülékennyebben zajlik.

Aenima
2019. máj. 15. 21:56

...hát majd meglátjuk...
Több mint 48 órája kértem kifizetést, egyelőre review státuszban van.

Annyira értetlenek, h hihetetlen. Tucat ügyintézővel kommunikáltam mire az utolsónak sikerült a megoldást is megtalálni a problémára. Hiába kértem és változtatták meg az email címemet a skrill email címemre a személyes adatoknál a rendszerükben, attól még a honlapon - a cashier részben - a másikat hozta automatikusan. Végre a legutóbbi intéző közölte velem, h addig nem is fog megváltozni, amíg nem teljesítek egy minimum összegű befizetést onnan. (Persze előtte is folyamatosan onnan fizettem be :) )

Na, de erre az információra kellett várnom 2 és fél hónapot.
Amúgy meg tele vannak robotokkal, pedig más szempontokból meg egy egész jó kis site lehetne.

Pistapapa
Válasz kiscash kommentjére
2019. máj. 16. 13:15

azzal kapcsolatban elnéző vagyok, hogy az emailcím váltás 21 munkanapot vesz igénybe. abban csak reménykedem 4 nap után, hogy a cashout ennél gördülékennyebben zajlik.

Ha már elfogadott státuszba került a kifizetési kérelem onnantól számít a garantált 24 órás kifizetés. Addig csak a remény van.

Többféle időhúzási stratégiájuk is van, telefonhívás biztonsági okokból, néha visszadobálják a kifizetési kérelmet kezdetben, arra lehetőleg figyelni kell, hogy 1 dolgot használjatok be és kifizetésre, mert az olyan pont amibe bele lehet kötni és lehet húzni vele kicsit az időt. Skrillnél egyezni kell az oldalon regisztrált mail címnek és a Skrill mail címnek. Befizetni lehet eltérővel is, de kifizetésnél gond lesz belőle.

Hétköznap keleti parti idő (ET=Bp-6óra)szerint teljesítenek kifizetéseket 9:00 és 13:00 között, tehát magyar idő szerint hajnali 3 és 7 óra között elméletileg.

Nézzük a dolog másik oldalát. Mikor befizettek az azonnali, ott nincs várakozási idő. Csak ha ki akartok venni. Szóval azért lehet örülni is valaminek. :)

Kb egy éve toltam itt meg kicsit pár hete. A mezőny azóta változott, több lett a robot, kevesebb a fish, (bocsánat gyenge játékos). Csak omaha-t játszom, texas mezőnyt nem ismerem.

Hopel3ss
2019. júl. 31. 8:38

Irtam emailt ügyfélszolgálatnak itt PA-n mert nekem is szaroznak az email váltással. remélem tudtok segíteni

Admin
2019. aug. 6. 10:02

Augusztusi promóciók a teremben:

[LIST=1]
[*]$35,000 Warriors Tournament Challenge
[*]Boost Bad Beat Jackpot
[*]$15,000 Weekly Cash Race
[/LIST]

$35,000 Warriors Tournament Challenge a Tigergamingen augusztusban

[*]Három leaderboardon (egyenként $5,000-os díjakkal) lehet augusztusban részt venni.
    [*]Összesen 300 játékos (hetente 100) kap extra jutalmat $10-tól $1,000-os értékig (a leaderboardot nyerő kap ennyit) - a nyereményt tournamentekre és SNG versenyekre lehet felhasználni.
    [*]Pontokat tournamenteken való résztvételért és azokon való sikeres résztvételért lehet kapni (ha elindulsz kapsz 1 pontot, ha ITM-be érsz kapsz 5 pontot, ha TOP20-ban végzel kapsz 10 pontot).
    [*]Néhány tournamenten extra pontokat lehet majd szerezni (Comp Boost Tournaments) akkor ha megnyered a versenyt (20 extra pont)
    [*]Extra pontot ér az is, ha 7 napon keresztül minden nap részt veszel egy tournamenten

A pontok alapján vagy Hunter vagy Warrior vagy Sorcerer leaderboardon vehetsz részt és nyerhetsz a helyezésednek megfelelően:

[*]1. hely - $1,000
    [*]2. hely - $750
    [*]3. hely - $400
    [*]4. hely - $250
    [*]5. hely - $175
    [*]6. hely - $125
    [*]7. hely - $100
    [*]8. hely - $90
    [*]9. hely - $75
    [*]10. hely - $60

Szeptember 1-én három freeroll lesz összesen $20,000 értékben:

[*]Hunter - $10,000 Freeroll
    [*]Warrior - $5,000 Freeroll
    [*]Sorcerer - $5,000 Freeroll

Boost Bad Beat Jackpot

Immár Boost Bad Beat Jackpot asztalokat találhatsz a lobby-ban a fast-fold asztaloknál:

Amennyiben az asztaloknál valaki ász-fulllal vagy jobb lappal kikap, akkor a vesztes a Jackpot 40%-át kapja meg, a nyertes pedig a 20%-át. Az adott asztal többi résztvevője között kiosztásra kerül a 15% megfelelő része, mindenki aki BBJ asztalon játszik a jackpot 10%-ának megfelelő részt kap. 15% pedig visszakerül a Bad Beat Jackpot alapba.

$15,000-os heti cash race

A cash game játékosok számára továbbra is fut a szokásos heti $15k-s race, az első 10 helyezett jutalma:

[LIST=1]
[*]helyezett - $2,500
[*]helyezett - $1,500
[*]helyezett - $1,000
[*]helyezett - $675
[*]helyezett - $550
[*]helyezett - $450
[*]helyezett - $350
[*]helyezett - $275
[*]helyezett - $200
[*]helyezett - $150
[/LIST]

Tigergaming terembemutató és regisztráció >>

Nagyobb játékosaink keressenek minket élő chaten, skype-on vagy levélben és a legjobb ajánlatot kapják.

mindigszomoru
2019. szept. 1. 9:09

óriás banda ez :D
továbbra is kapjuk a VIP pontokat, de elkölteni nem igazán lehet. még stars managementen is túltesznek.
van egy nap kb 20 time format tourney ahol 10-25T$-t osztanak szét a nyertesek között, meg egy ahol 250et.
másra nem tudod elkölteni a pontokat.
el nem tudom képzelni, hogy rekreációsok örülnek ennek.

time4revenge
2019. szept. 2. 8:57

Most dolgozzák át a VIP pontok beváltását, ezért nem lehet átmenetileg kezdeni velük semmit.

Ibiza
2019. szept. 2. 13:21

Kifizetesi gondok mar nincsenek?

time4revenge
2019. szept. 2. 23:39

Jelenleg nincs velük problémám ilyen téren .

Élő ügyfélszolgálat