Buytherest
Válasz woothemac kommentjére
2016. máj. 9. 11:04

Szia! Ilyen volt nekem is, írj a Live Supportnak. Ő átállított nekem valamit és működött

wakerbab
2016. máj. 9. 11:08

Ohh Köszi.

katkar
Válasz wakerbab kommentjére
2016. máj. 13. 19:57

hogyan lehet beállítani, hogy felugorjon az az asztal, amin következek? a megoldást előre is köszönöm, már ha van!

lvfc613
2016. máj. 25. 18:29

Upgrade miatt másnak is xaraxik? Poker kliensbe nem tudok belépni, míg a fő accounton 0$ az available balance-om, sehol nem találom ebben az új rendszerben a dodikat...

fazekbandi
Válasz lvfc613 kommentjére
2016. máj. 25. 21:53

Én sem tudok azóta belépni!

time4revenge
2016. máj. 26. 7:13

Engem sem enged be ... , megoldódott , beléptem cashierbe frissíteni kellett pár adatot , és most már beenged.

Boci1985
Válasz time4revenge kommentjére
2016. jún. 1. 16:32

HaIi! bizonyára többen hasznáItok itt convertert (én kingshandset). Nem tudja vki esetIeg, h mi az oka, h HM2 trackeIi a handeket és repIayerben van hud is, de játék közben az asztaIokon nincs!? Köszi!

katkar
Válasz Boci1985 kommentjére
2016. jún. 5. 15:22

HaIi! bizonyára többen hasznáItok itt convertert (én kingshandset). Nem tudja vki esetIeg, h mi az oka, h HM2 trackeIi a handeket és repIayerben van hud is, de játék közben az asztaIokon nincs!? Köszi!

én is ezt használom, nálam semmi gond, mindent úgy állítottam be, ahogy a KingsHands-ban leírták, szerintem rakd fel újra lépésről-lépésre!

Jozsicica
2016. jún. 20. 10:57
Admin
Válasz Jozsicica kommentjére
2016. jún. 20. 15:14

Player from Chico Network that can see cards of opponents? - Internet Poker - Online Poker Forum

Olvastuk mi is. Írtunk a kontaktunknak, hogy kérünk szépen tőlük e kapcsán egy hivatalos állásfoglalást.

Amint válaszolnak jelezzük. Mivel Kanadában mi időnk szerint 18 órakor kezdenek el dolgozni, csak holnapra várunk visszajelzést.

Élő ügyfélszolgálat