Wildcatfish
Válasz woothemac kommentjére
2016. jún. 20. 15:31

És hisztek benne ha szar van a palacsintába majd a terem elmondja?

Jozsicica
2016. jún. 20. 20:49

Azt is kérdezzétek meg tőlük, hogy miért nem engedik hogy sharscope mutassa a játékosok eredményét, kíváncsi vagyok nektek mit válaszolnak :) (személy szerint úgy vélem hogy félnek hogy kiderül a sok superuser ami van itt.. :)

Admin
2016. jún. 21. 10:55

Egyelőre ennyit választ kaptunk:

we are working to get the numbers up this week
and I have forwarded that 2+2 thread onto management, it is being investigated
will keep you updated

A rendszer átálássuk miatt lassan egy hónapja nincsenek rake adatok, ezert nincsenek race frissitések sem. Ezen dolgoznak, és az a cél, hogy a héten még meglegyen.

Olvasták a 2+2 topikot és továbbították a menedzsmentnek, ahol már vizsgálják a dolgot.

Jelentkeznek, ha új információval tudnak szolgálni.

Joe Loobo
2016. júl. 19. 10:14

Hello!

Regisztrálni szeretnék a Tigergaming oldalra az akadémián keresztül, de a regisztrálás során a számla létrehozásakor, amikor az adataimat kell megadni jelszót kér. Mivel még nem vagyok regisztrálva, ha beírok valamit hibát jelez és nem enged tovább. Az akadémiás útmutató szerint akartam regisztrálni, de nekem az jött le mintha új játékosokat nem fogadnának.
Ha valaki tudna segíteni előre is köszönet!!

Admin
Válasz Joe Loobo kommentjére
2016. júl. 19. 10:33

Hello!

Regisztrálni szeretnék a Tigergaming oldalra az akadémián keresztül, de a regisztrálás során a számla létrehozásakor, amikor az adataimat kell megadni jelszót kér. Mivel még nem vagyok regisztrálva, ha beírok valamit hibát jelez és nem enged tovább. Az akadémiás útmutató szerint akartam regisztrálni, de nekem az jött le mintha új játékosokat nem fogadnának.
Ha valaki tudna segíteni előre is köszönet!!

Az lehet hiba, ha nem elég hosszú jelszót adsz meg. Ha nem erről lenne szó, akkor kérlek, emailben (info[kukac]pokerakademia[pont]com) vagy Skype-on (support1x1) vedd fel velünk a kapcsolatot.

Joe Loobo
2016. júl. 19. 11:38

Köszönöm a gyors választ a probléma a megoldva (túl hosszú jelszót adtam meg)!

Boci1985
Válasz Joe Loobo kommentjére
2016. júl. 19. 15:34

szoftverfrissítés után nem megy a hud, kell vmit állítani? vkinek ötlet?

Pszichopeti
Válasz Boci1985 kommentjére
2016. júl. 19. 16:00

Nem is fog menni... viszont cserébe van 5 perc szünet a husngéken:)

Boci1985
Válasz Pszichopeti kommentjére
2016. júl. 19. 16:03

akkor kuka a megvett converter? hogyh?

fazekbandi
2016. aug. 5. 11:23

Sziasztok!

A vip point-okat hogyan és mire lehet felhasználni?

Élő ügyfélszolgálat