Sziasztok!
Megtudja valaki mondani Netellerre mennyi idő alatt jön meg a kifizetés?
Hali
valaki tudna velem cserélni 300$-t?UB-re küldeném nekem meg PS-re vagy FTP-re kellene.
köszi
Hadd kérdezzem már meg...
Ha rakebacket kapok az mint mi jelentkezik az account histroyban?
Credits?
Mert nagyon úgy néz ki, hogy hiába játszottam szeptemberben-októberben is a teremben, visszanézve az acc historyt semmilyen RB-t nem kaptam!!
Kinél kell ez ügyben akkor reklamálni? Illetve a RB nem automatikusan jön, külön kellene kérni??
Az UB mai teljes arculatváltásához mit szóltok? Szerintem már ráfért, csak ne bővítették volna a kaszinójátékokat szép számmal:D Mostmár lassan sehol nem tudok nyugodt szívvel játszani, úgy hogy a rulett ne veszélyeztesse a teljes BR-t:D (Egyéni szoc probléma tudom)
Van esetleg vki aki itt karatézik NL50-NL100 SH-en?Milyen most a játékosállomány?
Megéri itt játszani?
Köszi
Tudja valaki van e itt közvetlen banki kifizetés?? ha igen mennyit kell rá várni és számolnak e fel érte külön díjat?
Van, de nem éri meg.
Withdrawing Funds from UltimateBet | UltimateBet.com
Van, de nem éri meg.
Withdrawing Funds from UltimateBet | UltimateBet.com
Hello
vmi illetékes meg tudja modnani h rb-s e a számlám itt? BORG1R a nickem
köszi
Ma töltöttem le az Ultimatebet-et, és amikor be szerettem volna fizetni nem jelent meg az összeg a pénztáramban második próbálkozásra sem. A bank nem engedélyezte a befizetést, amit nem értek, hiszen bárhol fizettem eddig interneten mindig gond nélkül sikerült.
Azt szeretném kérdezni, hogy volt e esetleg másnak is hasonló problémája Visa Electron kártyás befizetésnél ezen az oldalon?
köszi