Más is tapasztalta, hogy pl megnyit 6 asztalt és egyszercsak lefagynak az egyes asztalok?Nem mind, csak 1-2. De a többi is irtó lassú. Csak pár napja tolom itt, eddig csak 4 asztlon próbáltam.Tegnap minden oké volt.De ma már négy asztalon is szar. Help me please!Miért van ez?Esetleg szar a memóriám?
Más is tapasztalta, hogy pl megnyit 6 asztalt és egyszercsak lefagynak az egyes asztalok?Nem mind, csak 1-2. De a többi is irtó lassú. Csak pár napja tolom itt, eddig csak 4 asztlon próbáltam.Tegnap minden oké volt.De ma már négy asztalon is szar. Help me please!Miért van ez?Esetleg szar a memóriám?
valaki megtudná nekem mondani , hogy olyan embernek tudok e pénzt küldeni akinek még nem volt first depoja?
rakeback automatikuson jönni fog v kell valakinek szólnom? akadémián keresztül regeltem.
UB és HM
Sziasztok!
Megjelenik a Hud az asztaloknál ,rendesen működik is ,de hystorykat
nem találom a mappájában ,hol lehet beállitani,hogy hova mentse.
Én nem találom ezt az opciót?Azért lenne fontos,mert a sessiont
nem tudom utána megnézni pl. grafikonon.
elég kacifántos lett,remélem érthető a gondom.
Sziasztok!
Megjelenik a Hud az asztaloknál ,rendesen működik is ,de hystorykat
nem találom a mappájában ,hol lehet beállitani,hogy hova mentse.
Én nem találom ezt az opciót?Azért lenne fontos,mert a sessiont
nem tudom utána megnézni pl. grafikonon.
elég kacifántos lett,remélem érthető a gondom.
pt 3 megy valakinek ? nekem hibát ir ha importálom a handeket
Nekem megy simán a pt 3.
Láttam már egy párszor tették a kérdést, csak a választ nem találtam: Honnan tudom meg, hogy RB-s-e a számlám, illetve a gyakorlatban mikor jön az RB?
írj az akadémiának a felhasználóneveddel és válaszolnak:) a rb minden hónap közepén érkezik.
Így tettem, köszi!
...
Bakker megvan a megoldás ,nem volt kipipálva a limit ,ezért nem
talált egy handet sem.:D