Hello Akademia!
Van vmi fejlemény UB ügyben?Mikor lesz az Akademian elérhető?Kíváncsi lennék az ajánlatra.
Ha lessz Rake Race akkor tuti regelek mert nekem szimpatikus a terem.
köszi
Köszi szépen mindenképp megvárom!
Van olyan játékos, aki itt regularkodik legalább NL100-on? Lenne pár fontos kérdésem.
Van olyan játékos, aki itt regularkodik legalább NL100-on? Lenne pár fontos kérdésem.
Mondd.
Akkor kérdezem én.:)
Milyen a játékosállomány NL50-NL200 környékén?
Milyen gyakran adnak reloadot?
Hiába néztem az oldalon nem jöttem rá ,h tegyük fel hány pont kell az $1000 cash-hez mert ugye van points convert to cash is!?
Általános vélemény az UltimateBet-ről?
Köszi
mióta elolvastam Iteo blogjában, hogy mit gondol ő, és Béci a teremről, azóta nagyon be se jelentkeztem. ez kb 1 éves írás lehet, azóta ha változás volt, sorry.
Én nem tudom mit írtak Iteo-ék róla de nem hinném ,h sokat nyomna a latba nálam.Azt tudom ,h a forgalom nagyon jó lett az egyesülés óta és az UB nem fukarkodik a promókkal ill ,h a PokerListings felhasználók szerint jelenleg a 3-ik legjobb online terem a piacon.
Egyébként az Everest-et is lehúzták sokan és én ott nyertem eddig a legtöbb pénzt.Nagyon jó terem.
Ismerősöm 725$-t akar átküldeni valakinek, mert 1hete zárva az mb számlája, hiába küldte el a papírjait és lassan kellene neki a pénz. Gondolom egy NL25-ös játékos, ha kap 725$-t, akkor tőle is bekérhetik a papírokat, ezért nem akarok bonyodalmat okozni nekik és egyszerűbb lenne egy NL100+ játékosnak áttolni.
"Milyen a játékosállomány NL50-NL200 környékén?"
Gyenge. Egyrészt mert kevés regular van és azok is elég gyengék. Egyrészt a csalások miatt, másrészt mert csak bad beat jackpot asztalok vannak, de szerintem így is megéri, mert csak deep asztalok vannak szóval még jobban ki lehet használni a helyzetet.
"Milyen gyakran adnak reloadot?"
Amilyen gyakran kérsz. De iszonyú gyenge. Kb 5% rb.
"Hiába néztem az oldalon nem jöttem rá ,h tegyük fel hány pont kell az $1000 cash-hez mert ugye van points convert to cash is!?"
Erre én se jöttem rá, de igazából a rakebackhez képest nagyon csekély a bónusz is meg a pontbeváltás is.
"Általános vélemény az UltimateBet-ről?"
Jobb mint az AP a vip rendszere miatt. Viszont iszonyú rossz hogy csak éjszaka van játékos. Inkább éjféltől reggel 8ig. Én ezért is hagytam ott.