egy terem nem attól jó, h sokat nyersz vagy nem szvsz.
hanem a szoftver, a support minősége, hozzáállása, a játékkínálat, játékosok száma az első, legalábbis nálam.
Erre is válaszolok mert valóban fontosak ezek is.
Szoftver: elég jó és folyamatosan fejlesztik. pixelenként állítható asztalméret van, kifejezetten idegesítő hiba szerintem nincs.
Support: Na ebben sokkal jobb mint az AP, de nem kiemelkedő.
Játékkínálat: Rossz. FR asztalok csak éjszaka és az FR és SH asztalok is mind BB jackpotosak.
Játékosok száma: Éjszaka elég. De csak akkor. Ez a fő baj vele.
Köszi az infokat.
Egyébként azt vettem észre ,h mostanában már 20:00 után is elég sokan játszanak SH cash-t ami mindenképp plussz pont.Én se szeretnék reggelig játszani max hajnal 2-ig.:)
A játékosállományról is sok jót hallottam amit most te meg is erősítettél.
Azért a reload,VIP club és fix 30% rb elég vonzó ajánlat együtt.
Ha jól tudom most is van reload $650-ig.
A BB jackpot is vonzó plussz sok gamblert vonz ami mindenképp kompenzálja a plussz rake-et ráadásul van rb is tehát nem annyira zavaró.
@Fejes1988:tudom ,h egy teremről alkotott vélemény összetett és nem azt jelenti ,h ki mennyit nyer ott de személy szerint nekem nagyon bejött az Everest szoftvere,lobby-ja,asztalok is jók csak picit nagyok:) és a summit club is.
Nekem az UB egyre szimpatikusabb ezért szinte biztos ,h meglátogatom majd fegy First depo+rakeback kombináció erejéig.Akkor majd többet fogok tudni róla mondani.
Reload bónusz márc. 15-től 17-ig lesz.
utaltam fel,kivancsi leszek..:D
egy kérdés..
rakeback az ugye automatikus?
nemkell külön kérni?
Írd le a a tapasztalataidat mert engem is érdekelne a terem nagyon!
Köszi
Tegnap regeltem,ugyhogy még friss hus vok.:D
Ami feltünt,tálleg sok hal van:D
NL10be jaccottam 2 asztalnal ismerkedés képpen,250 dollart utaltam fel,szobába max beülövel szaltam be/20dollar/,és kb 4-5 ora jatek után 50dollar plussz.:D
Sztem az nemrossz..
A bonusz az sajnos nehezen gyülik ilyen letéten..
A szoftver grafika nemrossz,én rövid idö alatt megszoktam.
Ugyhogy összességébe eddig pozitiv,de majd irok még késöbbiekben is,mert mondom még nagyon friss az élmény..:D
Mennyire használható a HM a teremhez?
Maga a terem szerepel a HM honlapján mint támogatott terem de a Cereus network nem.