Le is vonják, de kapsz rakebacket, mert a bónusz részletenként jön ki.
Üdv,
Vkinek tapasztalat arról, h szoktak e azzal szívózni, h moneybookerses beutalás után csak a beutalt összeg felett kérhetek máshova kifizetést(érvényes befizetés van onnan is) v megy egyből a dolog?
admin
Szevasztok !
Lenne egy olyan kérdésem hogy, október 27.én beregeltem az UB -re az akadémián keresztül, a leírtak szerint, valamint játszottam pár ezer handet de még ma sem kaptam meg rakeback-et a Rakerace.com számlámra. (ugye elvileg a következő hónap 3.ig kellene megjönnie)
A számlámon az accountomnál az UB felhasználó nevem mellett még a Pending felirat áll.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Szevasztok !
Lenne egy olyan kérdésem hogy, október 27.én beregeltem az UB -re az akadémián keresztül, a leírtak szerint, valamint játszottam pár ezer handet de még ma sem kaptam meg rakeback-et a Rakerace.com számlámra. (ugye elvileg a következő hónap 3.ig kellene megjönnie)
A számlámon az accountomnál az UB felhasználó nevem mellett még a Pending felirat áll.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
admin
Köszönöm a gyors választ.
Beregisztráltam, használtam az ubakademia kódot, most be szeretnék fizetni, de a bonus code mezőbe az van írva, hogy UB200. Na most ezt kitörüljem és üresen hagyjam vagy írjam ide is be az ubakademia-t?
Beregisztráltam, használtam az ubakademia kódot, most be szeretnék fizetni, de a bonus code mezőbe az van írva, hogy UB200. Na most ezt kitörüljem és üresen hagyjam vagy írjam ide is be az ubakademia-t?
Én hónap elején regeltem ide, ezen szintén filóztam kicsit depositkor, aztán kitöröltem az UB200-at, és beírtam az ubakademiat. Van rb-m/csak pár napig volt pending státusban rakerace.com-on/, és bónuszom is.
Az hogy 5% kamatot ad az ub Icon szinten a poker egyenlegre, azt nem tudja valaki bővebben mit jelent?
Az éves átlag 5%-a?
thx
Csak hogy tisztazzuk csak akkor kapsz havonta 5% a bent levo penzedre ha elotte valo honapban nem volt semmilyen transzfered,(depo v kiutalas ami egy vicc,mivel aki icon az vszinu pokerbol is el... illetve hiaba vagy icon ugyanugy el kell erni a 10ezer status pontot elozo honapban ha meg akarod kapni a kovetkezoben az 5%ot(Tehat miutan megcsinalod hiaba vagy a kovetkezo 6 honapban Icon ha nem ered el a szukseges pontot-10k- ujra ez az extra nem jar)..En icon vagyok de ezek miatt nem kaptam...Ja es amugy meg kb ugy szamolj hogy mondjuk bentlevo 40k$ ra kapsz 135$-t havonta miutan teljesitetted a felteteleket...Vicc