WARETRAPS
Válasz wildchild kommentjére
2010. nov. 20. 21:02

Csak hogy tisztazzuk csak akkor kapsz havonta 5% a bent levo penzedre ha elotte valo honapban nem volt semmilyen transzfered,(depo v kiutalas ami egy vicc,mivel aki icon az vszinu pokerbol is el... illetve hiaba vagy icon ugyanugy el kell erni a 10ezer status pontot elozo honapban ha meg akarod kapni a kovetkezoben az 5%ot(Tehat miutan megcsinalod hiaba vagy a kovetkezo 6 honapban Icon ha nem ered el a szukseges pontot-10k- ujra ez az extra nem jar)..En icon vagyok de ezek miatt nem kaptam...Ja es amugy meg kb ugy szamolj hogy mondjuk bentlevo 40k$ ra kapsz 135$-t havonta miutan teljesitetted a felteteleket...Vicc

Kb banki betéti kamatnak felel meg
Szerintem teljesen korrekt ha az összeget nézzük

Roleks
2010. nov. 20. 21:31

Csak hogy tisztazzuk csak akkor kapsz havonta 5% a bent levo penzedre ha elotte valo honapban nem volt semmilyen transzfered,(depo v kiutalas ami egy vicc,mivel aki icon az vszinu pokerbol is el... illetve hiaba vagy icon ugyanugy el kell erni a 10ezer status pontot elozo honapban ha meg akarod kapni a kovetkezoben az 5%ot(Tehat miutan megcsinalod hiaba vagy a kovetkezo 6 honapban Icon ha nem ered el a szukseges pontot-10k- ujra ez az extra nem jar)..En icon vagyok de ezek miatt nem kaptam...Ja es amugy meg kb ugy szamolj hogy mondjuk bentlevo 40k$ ra kapsz 135$-t havonta miutan teljesitetted a felteteleket...Vicc

Kössz, én kicsit túlszámoltam magam :D

R1per2
2010. nov. 20. 22:04

micsoda? Ha kifizetést csináltam, akkor esélyem sincs már kapni kamatot? Ez mekkora faszság! De én vettem le pénzt előző hónapban is úgy emlékszem, még is megkaptam.

Roleks
Válasz R1per2 kommentjére
2010. nov. 20. 22:20

még valaki? :D

R1per2
Válasz Roleks kommentjére
2010. nov. 20. 22:22

ja és átlagot számolnak, szóval ha hó elején volt 1000 dolcsid, hó végén meg 2000, akkor kb 1500 után kapod az éves 5%-ot. Már emiatt is nem értem, miért ne lehetne kifizetni cashout után a kamatot.

Roleks
Válasz R1per2 kommentjére
2010. nov. 20. 23:07

akkor most évi vagy havi kamat van? mától legend vagyok :)

R1per2
2010. nov. 20. 23:18

Hát úgy, ahogy minden bankok is éves kamat%-ot adnak meg. Egy év alatt 5%, vagyis ezt elosztod 12-vel, amennyi hónapból áll.

WARETRAPS
2010. nov. 20. 23:33

akkor most évi vagy havi kamat van? mától legend vagyok :)

Apam, jartal te mar bankban? :D

Roleks
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. nov. 21. 11:15

Apam, jartal te mar bankban? :D

Még nem volt rá szükségem és remélem nem is lesz :D

R1per ty!

Macko1
2010. dec. 6. 13:14

Sziasztok!

Az itt játszóktól szeretném kérdezni, mely időszak/-kok a jók itt játékra.
Böngésztem pokerscoutot és úgy tűnt este 8 - reggel 6-ig kb.
Ez így helyes?

Köszi a segítséget!

Bármi más jó tanács is érdekel, most depóztam NL10-25 fogok játszani...

GL!

Élő ügyfélszolgálat