Csak hogy tisztazzuk csak akkor kapsz havonta 5% a bent levo penzedre ha elotte valo honapban nem volt semmilyen transzfered,(depo v kiutalas ami egy vicc,mivel aki icon az vszinu pokerbol is el... illetve hiaba vagy icon ugyanugy el kell erni a 10ezer status pontot elozo honapban ha meg akarod kapni a kovetkezoben az 5%ot(Tehat miutan megcsinalod hiaba vagy a kovetkezo 6 honapban Icon ha nem ered el a szukseges pontot-10k- ujra ez az extra nem jar)..En icon vagyok de ezek miatt nem kaptam...Ja es amugy meg kb ugy szamolj hogy mondjuk bentlevo 40k$ ra kapsz 135$-t havonta miutan teljesitetted a felteteleket...Vicc
Csak hogy tisztazzuk csak akkor kapsz havonta 5% a bent levo penzedre ha elotte valo honapban nem volt semmilyen transzfered,(depo v kiutalas ami egy vicc,mivel aki icon az vszinu pokerbol is el... illetve hiaba vagy icon ugyanugy el kell erni a 10ezer status pontot elozo honapban ha meg akarod kapni a kovetkezoben az 5%ot(Tehat miutan megcsinalod hiaba vagy a kovetkezo 6 honapban Icon ha nem ered el a szukseges pontot-10k- ujra ez az extra nem jar)..En icon vagyok de ezek miatt nem kaptam...Ja es amugy meg kb ugy szamolj hogy mondjuk bentlevo 40k$ ra kapsz 135$-t havonta miutan teljesitetted a felteteleket...Vicc
micsoda? Ha kifizetést csináltam, akkor esélyem sincs már kapni kamatot? Ez mekkora faszság! De én vettem le pénzt előző hónapban is úgy emlékszem, még is megkaptam.
még valaki? :D
ja és átlagot számolnak, szóval ha hó elején volt 1000 dolcsid, hó végén meg 2000, akkor kb 1500 után kapod az éves 5%-ot. Már emiatt is nem értem, miért ne lehetne kifizetni cashout után a kamatot.
akkor most évi vagy havi kamat van? mától legend vagyok :)
Hát úgy, ahogy minden bankok is éves kamat%-ot adnak meg. Egy év alatt 5%, vagyis ezt elosztod 12-vel, amennyi hónapból áll.
akkor most évi vagy havi kamat van? mától legend vagyok :)
Apam, jartal te mar bankban? :D
Sziasztok!
Az itt játszóktól szeretném kérdezni, mely időszak/-kok a jók itt játékra.
Böngésztem pokerscoutot és úgy tűnt este 8 - reggel 6-ig kb.
Ez így helyes?
Köszi a segítséget!
Bármi más jó tanács is érdekel, most depóztam NL10-25 fogok játszani...
GL!