Mennyire lassuak a support?
Fizettem be es zaroltak a szamlam. Ellenorzes vegett. Elkudltem amit kertek erre megkoszontek es ket napja semmi.
Ugyanugy le van zarolva.
puff....
Mennyire lassuak a support?
Fizettem be es zaroltak a szamlam. Ellenorzes vegett. Elkudltem amit kertek erre megkoszontek es ket napja semmi.
Ugyanugy le van zarolva.
puff....
Ja nem fikazni akartam a supportot. Csak kivancsi lettem volna van e tapasztalat mire kell szamitani.
Live chatet nem is neztem hogy van. Mindjart meg is probalom :) Kivanok merry cmst :)
Hmm, nem taltaltam meg... lehet eltunik a link ha nincs epp online senki...
Ja nem fikazni akartam a supportot. Csak kivancsi lettem volna van e tapasztalat mire kell szamitani.
Live chatet nem is neztem hogy van. Mindjart meg is probalom :) Kivanok merry cmst :)
Hmm, nem taltaltam meg... lehet eltunik a link ha nincs epp online senki...
A Cashier-ben próbáld. Megnéztem, hogy vannak-e bent, egy Wally nevű volt a Security-től szolgálatban, úgyhogy mindenféleképpen működnie kellene.
Üdv,
Ez milyen trógelság, hogy befüzetsz aztán zárolnak mert ellenőrzés? még ha nyomsz egy cashout-ot akkor megértem hogy ellenőrzés, de igy...
Lehet mégse az UBra megyek januártól?
Mindenesetre kiváncsi vagyok a fejleményekre...
Üdv,
Ez milyen trógelság, hogy befüzetsz aztán zárolnak mert ellenőrzés? még ha nyomsz egy cashout-ot akkor megértem hogy ellenőrzés, de igy...
Legjott ma jott egy promo level amiben ajangatjak a sok jo dolgot amit a siton csinalhatok.
Kozben a support emailre nem valaszol. A belepes nelkul nem erem el az online supportot ... stb.
Hiaba karacsonykor meg a pokeres nyuzo sitok se dolgoznak. :)
Üdv,
Üdv,