csoda
Válasz apro kommentjére
2010. dec. 25. 12:41

Mennyire lassuak a support?

Fizettem be es zaroltak a szamlam. Ellenorzes vegett. Elkudltem amit kertek erre megkoszontek es ket napja semmi.
Ugyanugy le van zarolva.

puff....

reirreT
Válasz csoda kommentjére
2010. dec. 25. 17:37

Mennyire lassuak a support?

Fizettem be es zaroltak a szamlam. Ellenorzes vegett. Elkudltem amit kertek erre megkoszontek es ket napja semmi.
Ugyanugy le van zarolva.

puff....

A Live Chatet tudod használni? Nekem nem volt a supportal bajom, lehet hogy most karácsony miatt lassabbak, de szerintem van rosszabb, mint az UB-s.

csoda
Válasz reirreT kommentjére
2010. dec. 25. 23:40

Ja nem fikazni akartam a supportot. Csak kivancsi lettem volna van e tapasztalat mire kell szamitani.
Live chatet nem is neztem hogy van. Mindjart meg is probalom :) Kivanok merry cmst :)

Hmm, nem taltaltam meg... lehet eltunik a link ha nincs epp online senki...

reirreT
Válasz csoda kommentjére
2010. dec. 26. 0:00

Ja nem fikazni akartam a supportot. Csak kivancsi lettem volna van e tapasztalat mire kell szamitani.
Live chatet nem is neztem hogy van. Mindjart meg is probalom :) Kivanok merry cmst :)

Hmm, nem taltaltam meg... lehet eltunik a link ha nincs epp online senki...

A Cashier-ben próbáld. Megnéztem, hogy vannak-e bent, egy Wally nevű volt a Security-től szolgálatban, úgyhogy mindenféleképpen működnie kellene.

csoda
Válasz reirreT kommentjére
2010. dec. 26. 2:45

A Cashier-ben próbáld. Megnéztem, hogy vannak-e bent, egy Wally nevű volt a Security-től szolgálatban, úgyhogy mindenféleképpen működnie kellene.

Akkor igy mar vilagos miert nem latom. Oda ugy jutsz el hogy belepsz.
Nekem a belepesem tiltottak le. Ergo nem tudok supporthoz se hozza ferni, csak mail-ben.

Victor1331
Válasz csoda kommentjére
2010. dec. 26. 22:40

Üdv,
Ez milyen trógelság, hogy befüzetsz aztán zárolnak mert ellenőrzés? még ha nyomsz egy cashout-ot akkor megértem hogy ellenőrzés, de igy...
Lehet mégse az UBra megyek januártól?
Mindenesetre kiváncsi vagyok a fejleményekre...

zoltanh
Válasz Victor1331 kommentjére
2010. dec. 26. 22:51

Üdv,
Ez milyen trógelság, hogy befüzetsz aztán zárolnak mert ellenőrzés? még ha nyomsz egy cashout-ot akkor megértem hogy ellenőrzés, de igy...

Be és kifizetésnél sem volt semmi zárolás nálam. (Netellert használtam)

csoda
Válasz zoltanh kommentjére
2010. dec. 27. 0:27

Legjott ma jott egy promo level amiben ajangatjak a sok jo dolgot amit a siton csinalhatok.
Kozben a support emailre nem valaszol. A belepes nelkul nem erem el az online supportot ... stb.
Hiaba karacsonykor meg a pokeres nyuzo sitok se dolgoznak. :)

reirreT
2010. dec. 27. 0:36

Üdv,

Nekem a Heaven csinálta ezt.

cake
2010. dec. 27. 0:55

Üdv,

absolute-nál is volt ilyen

Élő ügyfélszolgálat