UB cashouts on hold *worldwide*????
Ezt olvassátok el. Nem ad sok okot a bizakodásra.
UB cashouts on hold *worldwide*????
Ezt olvassátok el. Nem ad sok okot a bizakodásra.
Az hogy kvara senkinek nem lett jovahagyva cashout pentek ota.. Es fogalmuk sincs mikor lesz, illetve azon gondolkoznak engedjek-e a US jatekosokat jatszani tovabbra is vagy ne(de akkor bezarhatnak kb) illetve hogy ha elfutnanak a penzzel az +EVsebb lenne-e.. Tomoren ennyi a helyzet. FML
Az hogy kvara senkinek nem lett jovahagyva cashout pentek ota.. Es fogalmuk sincs mikor lesz, illetve azon gondolkoznak engedjek-e a US jatekosokat jatszani tovabbra is vagy ne(de akkor bezarhatnak kb) illetve hogy ha elfutnanak a penzzel az +EVsebb lenne-e.. Tomoren ennyi a helyzet. FML
széééétbax az ideg :D.de amúgy megfogjuk kapni a pénzünket,pozitív hozzáállás...
én is átolvastam...elég szarul áll a helyzet gyerekek :(:( de az hogy európaiként is aggódni kell...
én most beszéltem a supporttal azt válaszolta hogy "the money will be paid out"...csak h mikor arra nem tudott válaszolni :|
relax dude.
Uj kliens update, belepek elsokent az fogad hogy USA playaknak felfuggesztettek a valodi keszpenzes jatekokat... csak most ez nemtudom jot vagy rosszat jelent itt...