fejes1988
Válasz Dreedle kommentjére
2011. ápr. 21. 17:41

Nekem is megjött Netellerre (kb. 1k)

+1, nekem is.

geri190
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. ápr. 21. 18:22

Kérem szóljon az is akinek MB-re kiért péntek óta a pénz :D Ty

Ndaniel_
Válasz geri190 kommentjére
2011. ápr. 21. 19:16

Kérem szóljon az is akinek MB-re kiért péntek pénz óta :D Ty

igen én is erre várok :(...a neteller meg elmehet a csudába

aprajafalva
Válasz geri190 kommentjére
2011. ápr. 21. 19:39

Kérem szóljon az is akinek MB-re kiért péntek óta a pénz :D Ty

Én pénteken utaltam, még mindig nem jött meg.

wildchild
Válasz aprajafalva kommentjére
2011. ápr. 21. 20:02

Van aki pentek ota Netellere kerte?Nekem 3 kulonbozo reszre bontottak az osszeget,szal most 3 pending requestem van.. Ja es Neteller mar NINCS opciokent cashout modoknal... Masnal is ez van?? Kezd kvara a faszom kilenni ezekkel a f****kal.

Dreedle
Válasz wildchild kommentjére
2011. ápr. 21. 20:10

Én péntek este kértem ki és ma érkezett meg.
(már tegnap se volt a neteller az opciók között)

SuperNitty
Válasz wildchild kommentjére
2011. ápr. 21. 20:13

wildchild!
Teljesen átérzem az idegedet, nekem 2részre van osztva a fos és nincs neteller opció már, de annyi reménység talán van, h ha visszanézel láthatod, h van pár arc akinek már megjött a cucc(pénteki) netellerre. Reménykedek h a neteller vagy átmenetileg nem opció, vagy ha már a késöbbiekben sem az, azért aki már elindította, annak meg fog érkezni. Ezt olvastam a 2+2-n is. Ide linkelem a topikot, bár sztm ezt te is vágod: Can we discuss Cereus specifically? - Page 23 - Poker News - News, Views and Gossip
Reménykedjünk, kitartás!

Gilas
Válasz SuperNitty kommentjére
2011. ápr. 22. 6:32

ub "kifizetés" ?!?

Sziasztok,

Péntek éjféltájt cashout-oltam a UB-ról (2k+ USD) és jelzés értékkel benthagytam némi aprót, h. játszanék még itt, ha kommunikálnának és a rollom tetemesebb részét biztonságban tudhatnám (a neteller számlámon). (Igazából nem játszanék, de pszt :) )
Eddig nálam is az volt, h. status: requested + neteller kifizetési opció eltűnve.
Ellenben a rakebackem megérkezett a UB számlámra.
DE, végre változás van.......................

Pénzemet vissza rakták a UB számlámra ( e-mail-t b*szt*k küldeni, h. miért, meg h. mi van) és újra van NETeller payout opció 250 usd max kifizetési limittel (HAHAHAHA)

Na most akkor utalgassunk tizenhússzor v. mi van? Még jó h. nem NL400-on játszom, így május végéig csak megjön a pízem. VICC!

Gilas
Válasz Gilas kommentjére
2011. ápr. 22. 7:01

ub "kifizetés" ?!?

Na Én mindenesetre meg kezdtem a hadműveletet és kérvényeztem 250 usd szíves átutalását a neteller számlámra.
Most viszont egyből jött egy ótomata válasz, h. köszönik, vették, stb. és requested.

Ja és külföldi fórumon azt írják, h. heti limitről van szó, ha ez igaz, akkor még se lesz meg május végéig a pízem. (HAHAHAnyátokHAHA)

wildchild
Válasz Gilas kommentjére
2011. ápr. 22. 7:46

Kibaszott vicc ffs 250 a max barmilyen cashout opciora.. Es persze fogalma sincsen meg a Vip managernek se mikor lesz ez megoldva FU UB FU FU

Élő ügyfélszolgálat