rogyion
Válasz Ndaniel_ kommentjére
2011. ápr. 28. 14:04

AP sem kapkodja el..5. napja semmi

drpharm
Válasz rogyion kommentjére
2011. ápr. 28. 14:07

Ahelyett, hogy pánikoltok a kifizetés miatt, játszatok inkább a sok overlayes versenyen. A Cereus orvosolja a problémát, az Európai és a Latin-Amerikai piacra koncentrál a jövőben.

wildchild
Válasz drpharm kommentjére
2011. ápr. 28. 20:52

Ahelyett, hogy pánikoltok a kifizetés miatt, játszatok inkább a sok overlayes versenyen. A Cereus orvosolja a problémát, az Európai és a Latin-Amerikai piacra koncentrál a jövőben.

XD LOL ezen jot nevettem, made my day! "Orvosolja" az biztos, ma vagy hnap van talalkozo Antigua/AP/UB es kitalaljak hogy lepjenek le a maradek zsevel..

YESSICA7
Válasz wildchild kommentjére
2011. ápr. 29. 16:17

cash out.

Arról szeretnék érdeklődni,h az UB-n mik a kifizetési feltételek ? Tekintve, h másodszorra próbálkozok,és már 5 napja nem érkezett meg a pénz MB-re. Illetve,h lehet-e probléma ,h van függőben lévő bónuszom , amihez két hete jutottam az első befizetésem során.
Továbbá ,h a kifizetéseket kötik-e pontokhoz,ergo hogy x pont elérése szükséges a tranzakcióhoz. Ha igen , akkor ez hány pont ?

Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.

Gl.

rogyion
Válasz YESSICA7 kommentjére
2011. ápr. 29. 17:00

Arról szeretnék érdeklődni,h az UB-n mik a kifizetési feltételek ? Tekintve, h másodszorra próbálkozok,és már 5 napja nem érkezett meg a pénz MB-re. Illetve,h lehet-e probléma ,h van függőben lévő bónuszom , amihez két hete jutottam az első befizetésem során.
Továbbá ,h a kifizetéseket kötik-e pontokhoz,ergo hogy x pont elérése szükséges a tranzakcióhoz. Ha igen , akkor ez hány pont ?

Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.

Gl.

A 250 dolláros limit az egyetlen feltétel! Én is másodjára próbálkozom,először 250 dollár fölött akartam,most pont 250..hatodik napja semmi.

rogyion
2011. ápr. 30. 11:39

legalább "válaszolnak":)

I have issued a withdrawal of 250 USD on 23.04.2011., which has not been accepted to this day!The number of transaction is x. My questions are the followings:
-Why is it so difficult to send an e-mail to me about how long I should wait for my money?
-Why is there a ridicoulous 250 USD limit if you are unable to pay?
-Why can you not inform me if there is a longer period than the normal 48 hours, how long does it really take? 48 hours or 294 or 1000???
Please inform me ASAP, WHEN do I get my payment!

Thank you for your email.

Payout processing and their timelines have been adversely affected as a result of the recent developments in the US. Keep in mind that your cashout is a priority for us.

All withdrawals are subject to a security screening and are processed in the order in which they are received. We will make every effort to complete your withdrawal as soon as possible. In the meantime, we appreciate your patience and understanding.

Do not hesitate to contact us if there is anything else we can do for you.

YESSICA7
2011. máj. 1. 9:33

HI! Számomra ezt válaszolták!! Hope you are doing well

Recent legal developments in the United States have resulted in an extraordinary high volume of payout requests and inquiries, and are causing processing issues in general for us. We are currently working hard to resolve these issues and to return to normal service. We apologize for any inconvenience. Your withdrawal request is a priority. Thank you for your patience in this matter.
An update will be provided as soon as possible.

We truly value you as a client and greatly appreciate your continued patience in this matter.

Please do not hesitate in contacting us if you have any inquiry

geri190
Válasz YESSICA7 kommentjére
2011. máj. 3. 21:50

Volt akinek 4.30 óta átrakták a kifizetési kérelmét Requested-ről authorized-re? :|

bravesoul
Válasz geri190 kommentjére
2011. máj. 3. 22:13

Volt akinek 4.30 óta átrakták a kifizetési kérelmét Requested-ről authorized-re? :|

04.23 óta semmi változás, 10 napja requested..

wildchild
Válasz bravesoul kommentjére
2011. máj. 3. 22:52

Eddig meg senkinek sem engedelyeztek a 2. cashoutjat 2+2 szerint. Nekem az elsot igen mind az UB/AP(csinaltam egyet gyorsan APn hogy igy egyszerre 2szer tudjak kikerni hetente) szamlamon de most a 2. cashout mind2on pending mar napok ota... Es ami eleg szar ebben az az hogy onnantol szamitva 7nap az ujra kikeres lehetosege amint engedelyezve lett a cashout..Tehat nem szamit hogy 6napja pending,az nem szamit bele.FML

Élő ügyfélszolgálat