Ndaniel_
Válasz geri190 kommentjére
2011. ápr. 23. 15:25

vki MoneyB-re sikeres kifizetés? :S

YESSICA7
Válasz Ndaniel_ kommentjére
2011. ápr. 23. 15:38

Sziasztok! Köszi a jelzéseket mindenkinek!Újra próbálkozom a kifizetéssel.Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

mrj
Válasz YESSICA7 kommentjére
2011. ápr. 23. 16:18

nekem néhány óra alatt megérkezett a 250$ MBre, most türelmesen várok egy hétig :)

Ndaniel_
Válasz Admin kommentjére
2011. ápr. 26. 22:30

jelentem megérkezett egy kisebb összeg MB-re 3 nap alatt..

bravesoul
2011. ápr. 27. 14:08

hihetetlen,hogy képesek szaros 250$-os limitet csinálni és erre is 4 napja várok. beszélek naponta valamelyik supportal,de ugyanazt mondják. baromi rossz előérzetem van a dologgal kapcsolatban, nem beszélve arról,hogy elég erősen kifutok a kp-ből lassan és ezek csak tolják a parasztvakítást.

komolyan lifetilt ez a terem.

Ndaniel_
Válasz bravesoul kommentjére
2011. ápr. 27. 16:12

hihetetlen,hogy képesek szaros 250$-os limitet csinálni és erre is 4 napja várok. beszélek naponta valamelyik supportal,de ugyanazt mondják. baromi rossz előérzetem van a dologgal kapcsolatban, nem beszélve arról,hogy elég erősen kifutok a kp-ből lassan és ezek csak tolják a parasztvakítást.

komolyan lifetilt ez a terem.

nagyon lassú...de legalább megjött nekem...3-4 nap mindenképp kell...figyelgesd a státuszt h requested v már authorized...

bravesoul
2011. ápr. 27. 21:26

nagyon lassú...de legalább megjött nekem...3-4 nap mindenképp kell...figyelgesd a státuszt h requested v már authorized...

4.nap és requested..tilt...

wildchild
2011. ápr. 27. 22:53

Mult penteken kertem ki insta authorized lett es par ora mulva meg is jott Netellere. Beszelj VIP suporttal keresd Tonyt, nekem o segitett.

hosocske
2011. ápr. 27. 23:43

nekem 1 hét :P

Ndaniel_
2011. ápr. 28. 13:27

próbálj kicsit limit alatt utalni mondjuk 150$-t és hátha gyorsabb lesz... fos ez most gyerekek nincs mese:(

Élő ügyfélszolgálat