vki MoneyB-re sikeres kifizetés? :S
Sziasztok! Köszi a jelzéseket mindenkinek!Újra próbálkozom a kifizetéssel.Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
nekem néhány óra alatt megérkezett a 250$ MBre, most türelmesen várok egy hétig :)
jelentem megérkezett egy kisebb összeg MB-re 3 nap alatt..
hihetetlen,hogy képesek szaros 250$-os limitet csinálni és erre is 4 napja várok. beszélek naponta valamelyik supportal,de ugyanazt mondják. baromi rossz előérzetem van a dologgal kapcsolatban, nem beszélve arról,hogy elég erősen kifutok a kp-ből lassan és ezek csak tolják a parasztvakítást.
komolyan lifetilt ez a terem.
hihetetlen,hogy képesek szaros 250$-os limitet csinálni és erre is 4 napja várok. beszélek naponta valamelyik supportal,de ugyanazt mondják. baromi rossz előérzetem van a dologgal kapcsolatban, nem beszélve arról,hogy elég erősen kifutok a kp-ből lassan és ezek csak tolják a parasztvakítást.
komolyan lifetilt ez a terem.
nagyon lassú...de legalább megjött nekem...3-4 nap mindenképp kell...figyelgesd a státuszt h requested v már authorized...
Mult penteken kertem ki insta authorized lett es par ora mulva meg is jott Netellere. Beszelj VIP suporttal keresd Tonyt, nekem o segitett.
4.nap és requested..tilt...
4.nap és requested..tilt...