szelyes
Válasz Tecca kommentjére
2011. máj. 5. 18:15

van értelme most cashout-olni? vagy várjuk meg, hogy mi sül ki a dologból?

Shaikon
Válasz Tecca kommentjére
2011. máj. 5. 18:16

Na már elkezdödött a szardobálás ,gondolom azok a leghangosabbak akik az akadémia nélkül soha nem tudtak volna rakebackot szerezni és termeltek 100 usd dollár raket havonta.Érdekes a mid/high regektöl nem hallok itt anyázást,pedig Ök bukták a legtöbbet.

wildchild
Válasz redoubtable kommentjére
2011. máj. 5. 18:19

igen az

+++1

Ezeknek az affililate siteoknak nem érdeke az hogy tájékoztatva legyen az ember ,mert ha mindenki kiszedi a pénzt és nem lesz játék akkor éhen halnak. Ezért mondták azt hogy mindenkinek teljesen biztonságban van a pénze nem kell szarni. Én ezeknek a siteoknak nyújtanám be a számlát mert pontosan tudták hogy nincs lóvé. Lásd akadémia is most vallja be ,hogy ő sem kapta meg a jutalékot.

Es miert is az? Kifejtened bovebben? Az hogy en kettos allampolgarkent Ukbol toltam/tolom az miert nem legalis? Itt ha szamlam van online williamhillnel/betfred/ipoker bemegyek a kovetkezo willhill shopba es kiveszek ott penzt. Kurvara el vagy tevedve.

wildchild
Válasz Shaikon kommentjére
2011. máj. 5. 18:26

Na már elkezdödött a szardobálás ,gondolom azok a leghangosabbak akik az akadémia nélkül soha nem tudtak volna rakebackot szerezni és termeltek 100 usd dollár raket havonta.Érdekes a mid/high regektöl nem hallok itt anyázást,pedig Ök bukták a legtöbbet.

Milyen sardobalas? Annyit kertem az Akademiatol hogy foglaljon allast,amit meg is tettek mondvan ok nem tudtak errol, de tobb havi jutalekuk nekik is bent maradt.Csak furcsa volt hogy hirtelen nem 1 affiliate mondta vissza a promokat/raceket Cereuson mondvan honapok ota nem kaptak meg a jutalekukat, magyarul honapok ota tudtak rola hogy gaz van,es nem tajekoztattak a jatekosaikat. Errol ennyit. Masik dolog mid/highstakes regek: mondj legyszives leg 1et akit ismersz/tudod hogy UBn tolta(cgn)

Romsy
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 5. 18:31

Milyen sardobalas? Annyit kertem az Akademiatol hogy foglaljon allast,amit meg is tettek mondvan ok nem tudtak errol, de tobb havi jutalekuk nekik is bent maradt.Csak furcsa volt hogy hirtelen nem 1 affiliate mondta vissza a promokat/raceket Cereuson mondvan honapok ota nem kaptak meg a jutalekukat, magyarul honapok ota tudtak rola hogy gaz van,es nem tajekoztattak a jatekosaikat. Errol ennyit. Masik dolog mid/highstakes regek: mondj legyszives leg 1et akit ismersz/tudod hogy UBn tolta(cgn)

nem azt írták, hogy hónapok óta nem kapják meg, csak hogy ub-s számlára kapták a jutalékot, amit nem tudtak kivenni, mert hónapok óta nem cashoutoltak.

MrVainburg
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 5. 18:32

huss

$90-t akarnék kivenni, de sajna már egy hete csak pending, asszem úgy is marad :(

horakpeti
Válasz Zoleee kommentjére
2011. máj. 5. 18:33

Szerintem ezt mindenki csak a PS és az FTP kapcsán mondta... AZ UB kapcsán mindenki azonnal írta, hogy ott azért lehet aggódni...

Azért ne ferdítsük el a tényeket...

Azért ha visszaolvasol ebben a topikban is van egy pár nyugtatgató üzenet...

wildchild
Válasz Romsy kommentjére
2011. máj. 5. 18:34

nem azt írták, hogy hónapok óta nem kapják meg, csak hogy ub-s számlára kapták a jutalékot, amit most nem tudtak kivenni, mert hónapok óta nem cashoutoltak.

En nem az Akademiarol irtam hogy honapok ota nem kaptak meg, hanem pl 2+2-n az oldal kepviseloi szerint Raketherake, TITN(NUTS) etc. oket nem fizettek mar honapok ota... Szal igenis volt mas affiliateoknak tudomasa errol, ezert kertem az Akademiat hogy mondjak el az o verziojukat. Szerintem eleg erthetoen irtam le az elozo postban..

mrj
Válasz horakpeti kommentjére
2011. máj. 5. 18:35

eddig úgyse játszottam még soha nl10K-n most legalább azt is kipróbálhatom:)

Shaikon
Válasz mrj kommentjére
2011. máj. 5. 18:36

Tudok. már irt ide

Élő ügyfélszolgálat