van értelme most cashout-olni? vagy várjuk meg, hogy mi sül ki a dologból?
Na már elkezdödött a szardobálás ,gondolom azok a leghangosabbak akik az akadémia nélkül soha nem tudtak volna rakebackot szerezni és termeltek 100 usd dollár raket havonta.Érdekes a mid/high regektöl nem hallok itt anyázást,pedig Ök bukták a legtöbbet.
igen az
+++1
Ezeknek az affililate siteoknak nem érdeke az hogy tájékoztatva legyen az ember ,mert ha mindenki kiszedi a pénzt és nem lesz játék akkor éhen halnak. Ezért mondták azt hogy mindenkinek teljesen biztonságban van a pénze nem kell szarni. Én ezeknek a siteoknak nyújtanám be a számlát mert pontosan tudták hogy nincs lóvé. Lásd akadémia is most vallja be ,hogy ő sem kapta meg a jutalékot.
Na már elkezdödött a szardobálás ,gondolom azok a leghangosabbak akik az akadémia nélkül soha nem tudtak volna rakebackot szerezni és termeltek 100 usd dollár raket havonta.Érdekes a mid/high regektöl nem hallok itt anyázást,pedig Ök bukták a legtöbbet.
Milyen sardobalas? Annyit kertem az Akademiatol hogy foglaljon allast,amit meg is tettek mondvan ok nem tudtak errol, de tobb havi jutalekuk nekik is bent maradt.Csak furcsa volt hogy hirtelen nem 1 affiliate mondta vissza a promokat/raceket Cereuson mondvan honapok ota nem kaptak meg a jutalekukat, magyarul honapok ota tudtak rola hogy gaz van,es nem tajekoztattak a jatekosaikat. Errol ennyit. Masik dolog mid/highstakes regek: mondj legyszives leg 1et akit ismersz/tudod hogy UBn tolta(cgn)
huss
$90-t akarnék kivenni, de sajna már egy hete csak pending, asszem úgy is marad :(
Szerintem ezt mindenki csak a PS és az FTP kapcsán mondta... AZ UB kapcsán mindenki azonnal írta, hogy ott azért lehet aggódni...
Azért ne ferdítsük el a tényeket...
nem azt írták, hogy hónapok óta nem kapják meg, csak hogy ub-s számlára kapták a jutalékot, amit most nem tudtak kivenni, mert hónapok óta nem cashoutoltak.
eddig úgyse játszottam még soha nl10K-n most legalább azt is kipróbálhatom:)
Tudok. már irt ide