Zsipali
Válasz mrj kommentjére
2011. máj. 5. 18:36

eddig úgyse játszottam még soha nl10K-n most legalább azt is kipróbálhatom:)

HU? :D

BaLa
Válasz mrj kommentjére
2011. máj. 5. 18:37

eddig úgyse játszottam még soha nl10K-n most legalább azt is kipróbálhatom:)

HU4ROLLZ?

mrj
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 5. 18:37

HU? :D

sztem megleszünk egy HS 6 maxra is. Bala és R1per is be tud ülni.

Zsipali
Válasz mrj kommentjére
2011. máj. 5. 18:39

Akkor legalább nyugodt leszek, hogy nulláztam magam. Hogy megsz.pná a nyertes :D

Shaikon
Válasz mrj kommentjére

Ub n elfogadok adományokat.Nem baszom el.

danfiu
Válasz mrj kommentjére

Aztan meg neztek nagyot, ha 1 het mulva kiderul, hogy megis kijon a penz:D

levrone
Válasz danfiu kommentjére
2011. máj. 5. 18:41

akinek most beesik bb jackpot az is fogja a fejét valszeg

Romsy
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 5. 18:51

En nem az Akademiarol irtam hogy honapok ota nem kaptak meg, hanem pl 2+2-n az oldal kepviseloi szerint Raketherake, TITN(NUTS) etc. oket nem fizettek mar honapok ota... Szal igenis volt mas affiliateoknak tudomasa errol, ezert kertem az Akademiat hogy mondjak el az o verziojukat. Szerintem eleg erthetoen irtam le az elozo postban..

az akadémia ha tudott volna előre bármiről is, akkor biztos átterelte volna az ottani játékosait olyan helyre, ahol pénzt is látnak belőlük, nem?

rafinált banda ez, elég arra gondolni, hogy ongame rakeback %-nál "elfelejtenek" szólni, hogy nem az számít rake-nek, amennyit rake-elsz, hanem be kell szorozni valami titokzatos 1-nél kisebb számmal, meg valami kaszinón keresztüli befizetést is ajánlanak rejtélyes okokból, amikor ugyanúgy fee nélkül be lehet fizetni bármelyik pokis skinre.

hosocske
Válasz levrone kommentjére
2011. máj. 5. 19:25

akinek most beesik bb jackpot az is fogja a fejét valszeg

Aki ezek után játszik az meg is érdemli :D

Admin
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 5. 19:36

Ezeknek az affililate siteoknak nem érdeke az hogy tájékoztatva legyen az ember ,mert ha mindenki kiszedi a pénzt és nem lesz játék akkor éhen halnak. Ezért mondták azt hogy mindenkinek teljesen biztonságban van a pénze nem kell szarni.

Gondolkozz már logikusan!!

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, az affiliate érdekét egyáltalán nem szolgálja az, hogy a játékosai egy adott teremben bebukják a pénzüket. Ennek legfőbb okai:
a) A játékosok elégedetlenek lesznek. Egy terem bebukása általánosan is pánikot szül, éppen ezért nem is éri meg bizonytalan termeket promótálni.
b) Azok a játékosok, akik bebukják a pénzüket, máshol ebből az összegből játszhatnának, ergó az affiliate számára is pénzt termelhetnének, ami így nem történik meg.
c) Egy olyan terem, ahol a játékos bebukja a pénzét, az affiliate jutalékát sem fizeti ki, éppen ezért nem éri meg bizonytalan termeket hirdetni, mert az affiliate is várhat a pénzére.
d) Bár nem közvetlenül ide tartozik, de a UB híres volt arról az affiliate-ek körében, hogy nevetségesen alacsony jutalékot fizetett a partnereinek, már csak ezért sem érte volna meg "csak úgy poénból bebuktatni a játékosokat".

Milyen sardobalas? Annyit kertem az Akademiatol hogy foglaljon allast,amit meg is tettek mondvan ok nem tudtak errol, de tobb havi jutalekuk nekik is bent maradt.Csak furcsa volt hogy hirtelen nem 1 affiliate mondta vissza a promokat/raceket Cereuson mondvan honapok ota nem kaptak meg a jutalekukat, magyarul honapok ota tudtak rola hogy gaz van,es nem tajekoztattak a jatekosaikat. Errol ennyit. Masik dolog mid/highstakes regek: mondj legyszives leg 1et akit ismersz/tudod hogy UBn tolta(cgn)

A Póker Akadémia folyamatosan megkapta az UB számlájára a jutalékokat, de arról hónapok óta nem cash outolt. Éppen ezért nem is tudtuk, hogy a cash out következménye az, hogy a pénz nem érkezik meg. Amennyiben erről tudtunk volna, természetesen nem promótoljuk a termet (hiszen nekünk sem érné meg) és azonnal szólunk a játékosainknak is, hogy cash outoljanak és fizessennek be inkább máshová.

En nem az Akademiarol irtam hogy honapok ota nem kaptak meg, hanem pl 2+2-n az oldal kepviseloi szerint RTR, TITN(NUTS) etc. oket nem fizettek mar honapok ota... Szal igenis volt mas affiliateoknak tudomasa errol, ezert kertem az Akademiat hogy mondjak el az o verziojukat. Szerintem eleg erthetoen irtam le az elozo postban..

Mi nem tudtunk erről sajnálatos módon, ha tudtunk volna, mint már jeleztük, nem hirdettük volna a termet, tulajdonképpen még az is kérdéses, hogy a többi affiliate miért tette.

Ha bárkit is megnyugtat, a Póker Akadémia is több havi jutalékát elbukja, ha az UB valóban nem fizet.

Élő ügyfélszolgálat