eddig úgyse játszottam még soha nl10K-n most legalább azt is kipróbálhatom:)
eddig úgyse játszottam még soha nl10K-n most legalább azt is kipróbálhatom:)
HU? :D
sztem megleszünk egy HS 6 maxra is. Bala és R1per is be tud ülni.
Ub n elfogadok adományokat.Nem baszom el.
sztem megleszünk egy HS 6 maxra is. Bala és R1per is be tud ülni.
akinek most beesik bb jackpot az is fogja a fejét valszeg
En nem az Akademiarol irtam hogy honapok ota nem kaptak meg, hanem pl 2+2-n az oldal kepviseloi szerint Raketherake, TITN(NUTS) etc. oket nem fizettek mar honapok ota... Szal igenis volt mas affiliateoknak tudomasa errol, ezert kertem az Akademiat hogy mondjak el az o verziojukat. Szerintem eleg erthetoen irtam le az elozo postban..
akinek most beesik bb jackpot az is fogja a fejét valszeg
Ezeknek az affililate siteoknak nem érdeke az hogy tájékoztatva legyen az ember ,mert ha mindenki kiszedi a pénzt és nem lesz játék akkor éhen halnak. Ezért mondták azt hogy mindenkinek teljesen biztonságban van a pénze nem kell szarni.
Gondolkozz már logikusan!!
Milyen sardobalas? Annyit kertem az Akademiatol hogy foglaljon allast,amit meg is tettek mondvan ok nem tudtak errol, de tobb havi jutalekuk nekik is bent maradt.Csak furcsa volt hogy hirtelen nem 1 affiliate mondta vissza a promokat/raceket Cereuson mondvan honapok ota nem kaptak meg a jutalekukat, magyarul honapok ota tudtak rola hogy gaz van,es nem tajekoztattak a jatekosaikat. Errol ennyit. Masik dolog mid/highstakes regek: mondj legyszives leg 1et akit ismersz/tudod hogy UBn tolta(cgn)
En nem az Akademiarol irtam hogy honapok ota nem kaptak meg, hanem pl 2+2-n az oldal kepviseloi szerint RTR, TITN(NUTS) etc. oket nem fizettek mar honapok ota... Szal igenis volt mas affiliateoknak tudomasa errol, ezert kertem az Akademiat hogy mondjak el az o verziojukat. Szerintem eleg erthetoen irtam le az elozo postban..