vinczesz
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 5. 20:35
az UB mindig is zűrös terem volt, nem is tudom miért miért játszottam ott.
+10000
Nem akarok senkit bántani, főleg a mostani események láttán. De...
Az AP és UB csalásbotrány után kellett volna ennek megtörténnie. Többször is hangoztattam, nem tudom felfogni, hogy azok után miért játszott ezekben a termekben bárki is, aki gondolkodik...
Tudom-tudom, a gyenge játékosállomány és a jó promóciók és affilok... Csak hát emiatt képes volt fennmaradni és új hálózatot létrehozni a két csaló teremből. Pedig ha akkor beborul, mert a játékosok gondolkodnak és nem bízzák a pénzüket csalókra, akkor most sem tartanánk itt... Persze azzal is tisztában vagyok, hogy ez utópia, mivel a Győzike show-t is nézték az emberek.
Na, mindegy...
Tyllus
Válasz drpharm kommentjére
2011. máj. 5. 20:41
wildchild
Válasz Tyllus kommentjére
2011. máj. 5. 20:47
- ez már rózsásabb, ha betartják.
Ha ez tenyleg igaz lesz, es nemcsak azert mondjak hogy idot nyerjenek akkor ez az eddigi legjobb hir Black Friday ota. Most azon gondolkozok , hogy cancellalom a 250$es kikeresem ami mar napok ota pending es kiprobalom tenyleg lehet-e 500at kikerni.
r0ckm4n
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 5. 20:50
Ha ez tenyleg igaz lesz, es nemcsak azert mondjak hogy idot nyerjenek akkor ez az eddigi legjobb hir Black Friday ota. Most azon gondolkozok , hogy cancellalom a 250$es kikeresem ami mar napok ota pending es kiprobalom tenyleg lehet-e 500at kikerni.
Én ma 18.00 órakor próbáltam, de csak 250-et engedett.
Tyllus
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 5. 20:51
Most azon gondolkozok , hogy cancellalom a 250$es kikeresem ami mar napok ota pending es kiprobalom tenyleg lehet-e 500at kikerni.
- értékes információ lenne mindenkinek.
r0ckm4n
Válasz Tyllus kommentjére
2011. máj. 5. 20:54
Na visszavontam, és kiengedett kérni most 500-at
wildchild
Válasz r0ckm4n kommentjére
2011. máj. 5. 21:01
Visszavontam, es valoban 500at engedett kikerni Netellere mind AP/UB-n. Na mar csak engedelyezniuk kell...
1blackknight
Válasz bravesoul kommentjére
2011. máj. 5. 22:46
Már csak az a kérdés,hogyha nincs pénzük,hogy fognak fizetni.