Bocs, hogy akadékoskodom, az máj 2 előtt volt, mert én 200$t kértem ki és nem tudom, akkor már élt-e a maximum??!
May-10-11 23:42eWorld processing
$500.00Accepted
most nem indíthatok újat, mert 7 napon belül vagyok, azt írja.
Mindenesetre ez eddig nem rossz, a végén még apránként szépen kiszedegetem a pénzem :)
Sziasztok!
Van valami újabb fejlemény a Cereus-ról?
Tegnap este örömmel tapasztaltam az AP-n, hogy 11 ezer felett van az on-line játékosok száma, ami nagyjából a Fekete Péntek előtti állapot.
Eddig nem folyamodtam pánikszerű pénzkivételhez, de nem igazán tudom eldönteni, hogy mentsem -e a kb. 500 $-omat, vagy bízzak benne, hogy talpon maradnak.
szerintem menni fog a terem simán, csak kisebb üzemben, mint korábban. Pénzt menteni nem lehet, hisz ők nem engedik, csak ha utolérték magukat, ami gondolom nem lesz kis idő, talán még idén.
Én még akkor kértem ki $250-et, amikor levitték a limitet, most 13-án lett a requestedből "authorized" státuszú a kifizetésem. Abban valaki tudna segíteni, hogy ez most mit is jelent, mert ilyen státuszról még nem hallottam?!
Én még akkor kértem ki $250-et, amikor levitték a limitet, most 13-án lett a requestedből "authorized" státuszú a kifizetésem. Abban valaki tudna segíteni, hogy ez most mit is jelent, mert ilyen státuszról még nem hallottam?!
Megjott Netellere UB/AP 500-500 $ mind 2 2hetig volt pending, es mind 2-t ugyanakkor utaltak. Na mar csak par honap(ev?) ebben az utemben FML
hát ez k**va jó, 2011.05.01-én kértem ki 250$-t moneybookers-re, erre ma látom hogy visszatették a pokerszámlára a pénzt 17nap után, most kérhetem ki újra, de most már visa-ra, karácsonyra talán megérkezik :S fuck UB
valek+1 csak a poén benne, hogy MB-t már nem engedélyezi és már csak csekken kérhettem ki és USD nincs a választható valuták között, ezek nagyon készek....
Ez a kurva rake megérkezett már az ub számlátokra??
vagy csak 2015-re kapom meg?