wildchild
Válasz BaLa kommentjére
2011. máj. 17. 23:21

Na az érdekes. Nekem meg még mindig nem enged újabb cashoutot, pedig már lassan két hete lesz, hogy kikértem. (netellerre)

2hete volt a sikeres kiutalas napja amikor emailt kaptal hogy a kerelmed submitted lett? Mert onnan szamit az 1 het, a pending idoszak az nem szamit bele.

wildchild
Válasz levrone kommentjére
2011. máj. 17. 23:22

Nem lehet dollárban kérni nekem sem, és sztem senkinek sem
lehet azért nincs neteller, mert nincs is neteller accom és sosem fizettem be ide arról...

Tolj be 10$t Netellerol es 2 nap mulva mar kerheted is ki ra.

wildchild
Válasz valekszilard kommentjére
2011. máj. 17. 23:25

áprilisi rakeback itt se érkezett :(

Dear player,

Thank you for contacting us.

Absolute Poker and UB ceased their U.S.-facing operations due to recent legal developments in the United States. The company is currently restructuring and is focusing its resources on consolidating its non-U.S., rest-of-the-world operation and software business. For this reason, all promotions and loyalty programs are currently under review.

We will reassess whether additional changes are needed, and we will provide an update to our players accordingly once it has been re-established.

Regards,

Lucas

Kerdeztem oket az aprilisi rakebackrol, ez a sablonvalasz jott,megcsak a nevemet se rakta be a megszolitasnal..

drpharm
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 18. 19:25

Nem enged belépni az Absolute Poker. Ezt a hibaüzenetet irja ki:
We are unable to log you in at this time due to either logging out abnormally last time or because you are logged in from another device. Please contact Customer Support at absolutepoker.net for immediate assistance.
E-mailekre nem válaszolnak. Valaki járt már igy?

Triceratops
Válasz drpharm kommentjére
2011. máj. 19. 10:27

Nem enged belépni az Absolute Poker. Ezt a hibaüzenetet irja ki:
We are unable to log you in at this time due to either logging out abnormally last time or because you are logged in from another device. Please contact Customer Support at absolutepoker.net for immediate assistance.
E-mailekre nem válaszolnak. Valaki járt már igy?

Nekem is okozott már gondot az, hogy reset-tel léptem ki a programból.

Első körben töröld ki az Absolute Poker teljes könyvtárt (a HH-kat persze mentsd el, ha kellenek), és installáld újra a klienst. Ezt javasolta a Support is e-mail-ben.

BRNT40
Válasz Triceratops kommentjére
2011. máj. 19. 11:46

Gondoltam írok az UB supportnak a kifizetéssel kapcsolatban, de sajnos nem tudok angolul úgyhogy valaki lefordihatná ezt: A k.....a anyátok miért nem tudtátok mb re kiutalni a pénzemet? És még csak egy levelet sem küldtetek hogy nem sikerült! Szakadjon rátok az ég!

köszi...

Dj69k
Válasz BRNT40 kommentjére
2011. máj. 19. 11:53

megnézném a best of emaileket ebben az időszakban, ki hova küldheti el őket :D

BRNT40
Válasz Dj69k kommentjére
2011. máj. 19. 14:06

Jelenleg UB-n chasoutolni "chceck by mail" -el tudok aminek 10$ a fee..
használta már valaki ezt a fajta kifizetést?
hogyan működik pontosan?

Ndaniel_
Válasz BRNT40 kommentjére
2011. máj. 19. 14:52

Gondoltam írok az UB supportnak a kifizetéssel kapcsolatban, de sajnos nem tudok angolul úgyhogy valaki lefordihatná ezt: A k.....a anyátok miért nem tudtátok mb re kiutalni a pénzemet? És még csak egy levelet sem küldtetek hogy nem sikerült! Szakadjon rátok az ég!

köszi...

ez webfordítóval így fest:
"you mother f°$!% why you did not know it MB re to allocate my money?And then you did not send only a letter how did not turn out! Let the sky fall in on you"
de én tudok angolul ez kb így nézki röviden:

F@ck you ub! :D:D
egy próbát megér

MrVainburg
Válasz Ndaniel_ kommentjére
2011. máj. 23. 19:06

Ukash Payout próba

Sziasztok!

Nálam Ukash opció is elérhető, amit jól ismerek és megbízható, valamint így a PokerStars-ra átmenekíthetem a pénzem ($137). USD is elérhető

Vicces: Ma 18:30-kor összesen 2 asztal volt tele micro-n :D (bár hétfő van, de azért :) )

Majd megírom sikerült-e a tranz...

Élő ügyfélszolgálat