hogy tudok adminnak irni?
hogy tudok adminnak irni?
ha Ubn es sngzem, es absoluten cgezek, persze enm egyidoben az ugye enem gond? marmint nem fognak kitiltani emiatt ugye?
mauggy HM nem olvassa be vagy legalabbis hudot enem rakja ki az anetes cg azstalokhoz es ez nagyon zavaro, nem tudjatok hogyan lehet megoldani?
van tippetek hogy absolutepokerre honnan regeljek , hogy kapjak 30%os rkakebacket? talaltam googlebe parat, de nem tom meik lehetne a legmegbizzhatobb....(bár van egy elég jonak tünő...)
van nem netes cg asztal is? :confused:
van nem netes cg asztal is? :confused:
szeretném megköszönni a gyors és jó rakebacket,talan majd a dédunokáim kapnak belőle valamit ,addigra esetleg válaszut is kapok a leveleimre.
Kedves Subbang!
Még kis türelmedet kérjük, pár napon belül meg fogod kapni a rakebacket. A csúszás oka, hogy az Ultimatebet még új terem az Akadémián, és a kezdeti időszakban némi csúszás volt a teremmel való kommunikációban a rakebackre jogosultak kapcsán, neked is ezért késett a válasz.
Kedves Subbang!
Még kis türelmedet kérjük, pár napon belül meg fogod kapni a rakebacket. A csúszás oka, hogy az Ultimatebet még új terem az Akadémián, és a kezdeti időszakban némi csúszás volt a teremmel való kommunikációban a rakebackre jogosultak kapcsán, neked is ezért késett a válasz.
énis már regelve vok vagy 3honapja,de még semmi rakebekket nemkaptam!
elég vicces a dolog...
Akkor ez vonatkozik minden Akadémias játékosra, ugye?
Mert - ugyan reg után játszottam ott, de vagy 3 hete nem, de vmi rakeback összejött - és én sem látom, hogy megkaptam volna....
Kösz...
énis már regelve vok vagy 3honapja,de még semmi rakebekket nemkaptam!
elég vicces a dolog...