akkor 2,de nemezen van a hangsuly.
hi
nekem ma reggel a számlámon volt a pénz igaz nem Mb-n hanem az Ultimatebet számlámon.2x annyi mint gondoltam:)köszi ,h elintéztétek és boccs a türelmetlenkedésért!
Találtam jackpotos asztalokat 0,25 anteval. Nos itt az ante megy a jackpotba vagy az megnyerhető simán? Mennyi megy a jackpotba?
sziasztok!
lehet valahogy licitálni UB-n?
nekem nemengedi...
Találtam jackpotos asztalokat 0,25 anteval. Nos itt az ante megy a jackpotba vagy az megnyerhető simán? Mennyi megy a jackpotba?
Terrorka te Kornél ismeröse vagy ugye?:D
Terrorka te Kornél ismeröse vagy ugye?:D
Kedves Admin(ok)!
Légyszíves nézzétek meg, hogy a rakebackem mikor tudom megkapni. A hónap első 3 hetében játszottam a teremben, a rakebackre való jogosultságomat korábban már egyeztettük. Körülbelül ~1600-1800$ raket termeltem.
Köszönöm!
ha valakinek van adata mondja már meg legyenszives hogy FR nl25 TAG játékkal havi 50 000 handdel mennyi rékbekket lehet elérni kb.
Nem akarok vészjósló lenni, ill. kívancsi is lennék rá én is, hogy ugye NL50 felett szinte csak jackpotos azstalok vannak, s ott több raket vonnak. A RB az egeszre vonatkozik vajon, vagy csak a jackpot nélküli rakere. Ill mivel cr-es rakeszamitas van, gondolom a HM által mutatott rakenek nem a 30%-a, hanem kevesebbbel lehet szamolni.