nekem is megjött netellerre hamar, csak a 7-es limitet kell megvárni. Hogy csinálod, hogy AP-ről is le tudod venni? Nem para, hogy rád szólnak emiatt azt elveszik?
Visa-ra fizettek már vkinek UB-ről?
Illetve Netelleres kifizetési módot nem találom az opciók között, csak befizetés után tudok pénzt kikérni a Netelleres számlámra?
nekem is megjött netellerre hamar, csak a 7-es limitet kell megvárni. Hogy csinálod, hogy AP-ről is le tudod venni? Nem para, hogy rád szólnak emiatt azt elveszik?
Visa-ra fizettek már vkinek UB-ről?
Illetve Netelleres kifizetési módot nem találom az opciók között, csak befizetés után tudok pénzt kikérni a Netelleres számlámra?
En szemely szerint nem adnam meg a bankkartya adataim nekik, kb kevesebb mint 1 eve tortent hogy arrol akartam befizetni, de nem sikerult, mert mint kiderult a bankom blokkolta a tranzakciot mivel egyszerre tobb helyrol akartak levenni az osszeget, vagy valami hasonlo. Netellerol tolj be minimumot ujra utana meg fog jelenni a kifizetesi opciok kozott miutan letelt a befizetestol szamitott 2 nap.
Visara sikerült valakinek kifizetni?
Visara sikerült valakinek kifizetni?
Úgy tűnik,hogy csak netellerre hajlandóak fizetni,kénytelen vagyok csinálni..
nincs kedve valaki olyannak átvenni a pénzt UB-n akinek megy a kifizetés rendesen? 250$ szeretnék kikérni, MB-re nem fizették ki, Visaval is szopok már 05.17.-e óta, csak ezért ha nem muszály nem szeretnék Netteler-t csinálni, 230$-ért gondoltam eladni a 250$-om
Megjott az aprilisi+majusi rakeback egyben!!!! Ship it!!!! :D