R1per2
Válasz szelyes kommentjére
2011. máj. 26. 17:33

nekem is megjött netellerre hamar, csak a 7-es limitet kell megvárni. Hogy csinálod, hogy AP-ről is le tudod venni? Nem para, hogy rád szólnak emiatt azt elveszik?

hosocske
2011. máj. 26. 18:48

Visa-ra fizettek már vkinek UB-ről?
Illetve Netelleres kifizetési módot nem találom az opciók között, csak befizetés után tudok pénzt kikérni a Netelleres számlámra?

+++1

wildchild
Válasz R1per2 kommentjére
2011. máj. 26. 21:28

nekem is megjött netellerre hamar, csak a 7-es limitet kell megvárni. Hogy csinálod, hogy AP-ről is le tudod venni? Nem para, hogy rád szólnak emiatt azt elveszik?

Igazabol BF utan par nappal amig meg volt VIP support kerdeztem ra hogy ezt lehet-e igy anelkul hogy valamilyen indokkal elvennek a penzt/zarolnak a szamlam, es azt mondtak hogy nem lehet baj belole, azota mar 2 szer utaltam at es jatek nelkul egybol ki is kertem(APs szamlam regen megvolt de soha nem fizettem be BF elott es soha nem is jatszottam rajta, csak kikeresre hasznalom)

wildchild
2011. máj. 26. 21:32

Visa-ra fizettek már vkinek UB-ről?
Illetve Netelleres kifizetési módot nem találom az opciók között, csak befizetés után tudok pénzt kikérni a Netelleres számlámra?

En szemely szerint nem adnam meg a bankkartya adataim nekik, kb kevesebb mint 1 eve tortent hogy arrol akartam befizetni, de nem sikerult, mert mint kiderult a bankom blokkolta a tranzakciot mivel egyszerre tobb helyrol akartak levenni az osszeget, vagy valami hasonlo. Netellerol tolj be minimumot ujra utana meg fog jelenni a kifizetesi opciok kozott miutan letelt a befizetestol szamitott 2 nap.

szelyes
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 26. 21:36

En szemely szerint nem adnam meg a bankkartya adataim nekik, kb kevesebb mint 1 eve tortent hogy arrol akartam befizetni, de nem sikerult, mert mint kiderult a bankom blokkolta a tranzakciot mivel egyszerre tobb helyrol akartak levenni az osszeget, vagy valami hasonlo. Netellerol tolj be minimumot ujra utana meg fog jelenni a kifizetesi opciok kozott miutan letelt a befizetestol szamitott 2 nap.

Rendben, köszönöm!

drpharm
2011. máj. 29. 13:45

Visara sikerült valakinek kifizetni?

valekszilard
Válasz drpharm kommentjére
2011. máj. 29. 20:48

Visara sikerült valakinek kifizetni?

nekem még mindig semmi 05.17-én igényeltem kifizetést visara, még mindig Requested állapotban van, persze az email-re nem válaszolnak :S

rogyion
Válasz valekszilard kommentjére
2011. máj. 30. 12:04

Úgy tűnik,hogy csak netellerre hajlandóak fizetni,kénytelen vagyok csinálni..

valekszilard
Válasz rogyion kommentjére
2011. máj. 30. 17:25

nincs kedve valaki olyannak átvenni a pénzt UB-n akinek megy a kifizetés rendesen? 250$ szeretnék kikérni, MB-re nem fizették ki, Visaval is szopok már 05.17.-e óta, csak ezért ha nem muszály nem szeretnék Netteler-t csinálni, 230$-ért gondoltam eladni a 250$-om

wildchild
Válasz valekszilard kommentjére
2011. máj. 31. 2:43

Megjott az aprilisi+majusi rakeback egyben!!!! Ship it!!!! :D

Élő ügyfélszolgálat