molylepke
Válasz netfalo kommentjére
2017. febr. 26. 20:04

én is ma regeltem! és nem nagyon tudok eligazodni ezen az oldalon lehet bennem van a hiba de szerintem gagyi...

mrfish28
2017. febr. 26. 20:20

Regisztráltam, letöltöttem, de nem tudok belépni a kliensbe, egyfolytában villog a felhnév, jelszó ablak, ha belekattintok akkor pedig a tálcán alatta levő ikonokat nyitja meg. Mi lehet a baj? Firefox, Win10.

Software hiba. Van megoldás webes belépés elsőnek ott megcsinálod a profilt és aztán már betudsz lépni a kliensbe is rendesen.

Strapa
2017. febr. 27. 8:54

Köszönöm a segítséget, de a probléma továbbra is megmaradt, böngészőből be tudok lépni, de egyébként nem.

tonyi
2017. febr. 27. 11:47

hello! bankszámláról hogyan tudok befizetni?

fszt2
Válasz tonyi kommentjére
2017. febr. 27. 12:05

Hali

Utalással, Befizetési módok között bank/hitelkártya opció.

tonyi
Válasz fszt2 kommentjére
2017. febr. 27. 15:52

azt értem, csak az a baj, hogy nincs bankkártyám a számlához, banki utalás pedig nem engedélyezett

ria05
Válasz tonyi kommentjére
2017. febr. 27. 15:58

azt értem, csak az a baj, hogy nincs bankkártyám a számlához, banki utalás pedig nem engedélyezett

Miért nem? Ha a a bankod nem engedélyezi akkor menj be egy Uniba vagy egy OTP és onnan utalj személyesen be. Azt engedni fogja. Az Unibet bankja itthon az Unicredit

tonyi
Válasz ria05 kommentjére
2017. febr. 27. 16:33

Miért nem? Ha a a bankod nem engedélyezi akkor menj be egy Uniba vagy egy OTP és onnan utalj személyesen be. Azt engedni fogja. Az Unibet bankja itthon az Unicredit

köszi, eddig nem jutottam el...
online próbáltam utalni, a support azt mondta, hogy banki utalás ilyen mód nem engedélyezett, csak kártyával befizetés...

fszt2
2017. febr. 27. 17:03

Az érdekes, mert én netbankon keresztül utaltam.

tonyi
2017. febr. 27. 17:07

ma próbáltam, a support azt mondta, hogy sajnos már nincs rá lehetőség...
most ezzel az abaqoos-szal probálkozok, de ezzel sem sikerül...

Élő ügyfélszolgálat