Még1:
Milyen sűrűn lehet az embiknek nicket váltani?
A meglévő 5 alias között bármikor, bármennyit váltogathatsz.
Viszont minden nap lecserélhetsz az 5-ből max. 3 aliast újabbakra.
Akkor tulajdonképpen anonym, csak annyi handed van valakiről amennyit épp annál az asztalnál játszottál.
Gondolom ha bent ül van valaki egy asztalnál, akkor játék közben nem tud nevet váltani, csak már az újabb asztalnál? Így előfordulhat hogy ugyanaz az ember, két asztalon más névvel ül? Vagy alia váltás előtt be kell fejeznie a sessiont?
Akkor tulajdonképpen anonym, csak annyi handed van valakiről amennyit épp annál az asztalnál játszottál.
Gondolom ha bent ül van valaki egy asztalnál, akkor játék közben nem tud nevet váltani, csak már az újabb asztalnál? Így előfordulhat hogy ugyanaz az ember, két asztalon más névvel ül?
Nem tudod lekérni , supporttól lehet kérni összegzést sessiönjeidről esetleg. Egyébként van program ami hudot varázsol pont ma lettem rá figyelmes egy twitch csatornán. Rákerestem és kb azzal a technikával megy amivel most partypokeren tolják bizonyos botringek.Annyi hogy unibeten ugye nick változtatás miatt elég nehezen jön össze elég hand , de aki nem változtatja sűrűn ráfázhat.
Sziasztok unibeten a bónusz boltban a készpénz ticket(mert ticketnek néz ki ) az amit direkt megkapok a számlára, és a bónusz "csomag" amit aztán ki kell pörgetni flop nézéssel?
Hali,
A handeket le lehet kerni, hogy kesobb PTbe vagy HMbe kielemzehessem?
thx, GL
Nem tudod lekérni , supporttól lehet kérni összegzést sessiönjeidről esetleg. Egyébként van program ami hudot varázsol pont ma lettem rá figyelmes egy twitch csatornán.
Így igaz.