zsomborUnibet
Válasz netfalo kommentjére
2009. dec. 8. 15:14

Support

Hello,

Zsombor vagyok az Unibet Supporttól. Mostantól megprbálom rendszeresen figyelni a topikot, úgyhogy lehet kérdezni.

Üdv

Lev729
Válasz zsomborUnibet kommentjére
2009. dec. 8. 16:53

Hello,

Zsombor vagyok az Unibet Supporttól. Mostantól megprbálom rendszeresen figyelni a topikot, úgyhogy lehet kérdezni.

Üdv

Én kérdeznék is :)

Van rá lehetőség, hogy változtassunk a főszámla pénznemén?

Korábban még soha nem fizettem be.
Most forintos és ezt szeretném átváltani.

zsomborUnibet
Válasz Lev729 kommentjére
2009. dec. 8. 17:15

Én kérdeznék is :)

Van rá lehetőség, hogy változtassunk a főszámla pénznemén?

Korábban még soha nem fizettem be.
Most forintos és ezt szeretném átváltani.

Igen, egyetlen egyszer meg tudjuk változtatni a főszámla pénznemét innen az ügyfélszolgálatról. Kérlek, írj egy emailt az info-hu@unibet.com címre. Kérlek nevezd meg a kívánt pénznemet!

Lev729
2009. dec. 8. 18:12

Igen, egyetlen egyszer meg tudjuk változtatni a főszámla pénznemét innen az ügyfélszolgálatról. Kérlek, írj egy emailt az info-hu@unibet.com címre. Kérlek nevezd meg a kívánt pénznemet!

Ennek örülök. :)
Köszönöm az infot.

WhiteWolfy
2009. dec. 8. 20:32

Hello,

Üdv

Ez az ötlet nekem nagyon tetszik!

Nekem is lenne egy kérdésem: A (magyar) supportton keresztül lehet a shopból rendelni? Csak mert félek hogy valami angol szövegbe keveredek és elrontok valamit és nem kapom meg a rendelt árút,... meg ilyenek.
Bocsi de ebben (is:) ) még kezdő vagyok!

zsomborUnibet
Válasz WhiteWolfy kommentjére
2009. dec. 8. 21:00

Ez az ötlet nekem nagyon tetszik!

Nekem is lenne egy kérdésem: A (magyar) supportton keresztül lehet a shopból rendelni? Csak mert félek hogy valami angol szövegbe keveredek és elrontok valamit és nem kapom meg a rendelt árút,... meg ilyenek.
Bocsi de ebben (is:) ) még kezdő vagyok!

Szia!

A Shop Managernek megvan az összes standard válasz magyarul tehát pl magyarul fogod megkapni, hogy "köszönjük rendelését stb.". Ha esetleg valami rendkívüli történik, akkor tájékoztatják a magyar supportot, így fel tudjuk venni a játékossal a kapcsolatot. Normális esetben annyi az egész, hogy kitöltöd a rendelési űrlapot, megkapod a megerősítő emailt és vársz néhány hetet, hogy szóljon a csengő.

Természetesen ha az rendelési adatok kitöltésével kapcsolatban kétségeid vannak, jelentkezz be a https://hu.unibet.com/poker/index.do oldalon a jobb alsó sarokban található Live Chat-re vagy írj emailt a már ismert címre!

kredenc
2009. dec. 8. 21:43

Hello,

Üdv

Szia Zsombor!

NL50-en és NL100-on játszok, havonta kb. 3000$ rake-et termelek, ha megnyomom, kicsit több is lehet.

Mondom a vágyaimat :D

- szeretném áthozni az Akadémiához az Unibet-es regisztrációmat
- szeretnék egy jó reload bónuszt, mert a FD-ből gyakorlatilag egy fillért sem vettem ki, mert még láma voltam a dolgokhoz
- bizony a rakeback is jó dolog

Ha ezek megoldhatóak lennének, szedem a sátorfámat, és már teszem is a pénzt a Unibet-es számlámra.

Előre is köszi!

zsomborUnibet
Válasz kredenc kommentjére
2009. dec. 8. 21:53

Szia Zsombor!

NL50-en és NL100-on játszok, havonta kb. 3000$ rake-et termelek, ha megnyomom, kicsit több is lehet.

Mondom a vágyaimat :D

- szeretném áthozni az Akadémiához az Unibet-es regisztrációmat
- szeretnék egy jó reload bónuszt, mert a FD-ből gyakorlatilag egy fillért sem vettem ki, mert még láma voltam a dolgokhoz
- bizony a rakeback is jó dolog

Ha ezek megoldhatóak lennének, szedem a sátorfámat, és már teszem is a pénzt a Unibet-es számlámra.

Előre is köszi!

Jól hangzik. Megtennéd, hogy ezt megírod az info@pokerakademia.com -ra? Ha van már regisztrációd nálunk, kérlek írd meg a felhasználóneved!

szamee
2009. dec. 14. 22:23

Hello!

Valahol be lehet állítani,hogy megtartson egy bizonyos asztalfelbontást?Vagy esetleg valamelyik fáljban átírni az értékeket,mint pl az Everesten?

Help!

Cshősz
Válasz szamee kommentjére
2009. dec. 14. 23:50

nyitsz egy asztalt, jobb felső sarok: menu/change table size/save window layout

Élő ügyfélszolgálat