zsomborUnibet
Válasz netfalo kommentjére
2009. dec. 8. 15:14
Support
Hello,
Zsombor vagyok az Unibet Supporttól. Mostantól megprbálom rendszeresen figyelni a topikot, úgyhogy lehet kérdezni.
Üdv
Lev729
Válasz zsomborUnibet kommentjére
2009. dec. 8. 16:53
Hello,
Zsombor vagyok az Unibet Supporttól. Mostantól megprbálom rendszeresen figyelni a topikot, úgyhogy lehet kérdezni.
Üdv
Én kérdeznék is :)
Van rá lehetőség, hogy változtassunk a főszámla pénznemén?
Korábban még soha nem fizettem be.
Most forintos és ezt szeretném átváltani.
zsomborUnibet
Válasz Lev729 kommentjére
2009. dec. 8. 17:15
Én kérdeznék is :)
Van rá lehetőség, hogy változtassunk a főszámla pénznemén?
Korábban még soha nem fizettem be.
Most forintos és ezt szeretném átváltani.
Igen, egyetlen egyszer meg tudjuk változtatni a főszámla pénznemét innen az ügyfélszolgálatról. Kérlek, írj egy emailt az
info-hu@unibet.com címre. Kérlek nevezd meg a kívánt pénznemet!
WhiteWolfy
2009. dec. 8. 20:32
Hello,
Üdv
Ez az ötlet nekem nagyon tetszik!
Nekem is lenne egy kérdésem: A (magyar) supportton keresztül lehet a shopból rendelni? Csak mert félek hogy valami angol szövegbe keveredek és elrontok valamit és nem kapom meg a rendelt árút,... meg ilyenek.
Bocsi de ebben (is:) ) még kezdő vagyok!
zsomborUnibet
Válasz WhiteWolfy kommentjére
2009. dec. 8. 21:00
Ez az ötlet nekem nagyon tetszik!
Nekem is lenne egy kérdésem: A (magyar) supportton keresztül lehet a shopból rendelni? Csak mert félek hogy valami angol szövegbe keveredek és elrontok valamit és nem kapom meg a rendelt árút,... meg ilyenek.
Bocsi de ebben (is:) ) még kezdő vagyok!
Szia!
A Shop Managernek megvan az összes standard válasz magyarul tehát pl magyarul fogod megkapni, hogy "köszönjük rendelését stb.". Ha esetleg valami rendkívüli történik, akkor tájékoztatják a magyar supportot, így fel tudjuk venni a játékossal a kapcsolatot. Normális esetben annyi az egész, hogy kitöltöd a rendelési űrlapot, megkapod a megerősítő emailt és vársz néhány hetet, hogy szóljon a csengő.
Természetesen ha az rendelési adatok kitöltésével kapcsolatban kétségeid vannak, jelentkezz be a
https://hu.unibet.com/poker/index.do oldalon a jobb alsó sarokban található Live Chat-re vagy írj emailt a már ismert címre!
kredenc
2009. dec. 8. 21:43
Hello,
Üdv
Szia Zsombor!
NL50-en és NL100-on játszok, havonta kb. 3000$ rake-et termelek, ha megnyomom, kicsit több is lehet.
Mondom a vágyaimat :D
- szeretném áthozni az Akadémiához az Unibet-es regisztrációmat
- szeretnék egy jó reload bónuszt, mert a FD-ből gyakorlatilag egy fillért sem vettem ki, mert még láma voltam a dolgokhoz
- bizony a rakeback is jó dolog
Ha ezek megoldhatóak lennének, szedem a sátorfámat, és már teszem is a pénzt a Unibet-es számlámra.
Előre is köszi!
zsomborUnibet
Válasz kredenc kommentjére
2009. dec. 8. 21:53
Szia Zsombor!
NL50-en és NL100-on játszok, havonta kb. 3000$ rake-et termelek, ha megnyomom, kicsit több is lehet.
Mondom a vágyaimat :D
- szeretném áthozni az Akadémiához az Unibet-es regisztrációmat
- szeretnék egy jó reload bónuszt, mert a FD-ből gyakorlatilag egy fillért sem vettem ki, mert még láma voltam a dolgokhoz
- bizony a rakeback is jó dolog
Ha ezek megoldhatóak lennének, szedem a sátorfámat, és már teszem is a pénzt a Unibet-es számlámra.
Előre is köszi!
Jól hangzik. Megtennéd, hogy ezt megírod az
info@pokerakademia.com -ra? Ha van már regisztrációd nálunk, kérlek írd meg a felhasználóneved!
szamee
2009. dec. 14. 22:23
Hello!
Valahol be lehet állítani,hogy megtartson egy bizonyos asztalfelbontást?Vagy esetleg valamelyik fáljban átírni az értékeket,mint pl az Everesten?
Help!
Cshősz
Válasz szamee kommentjére
2009. dec. 14. 23:50
nyitsz egy asztalt, jobb felső sarok: menu/change table size/save window layout