titcar
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 22. 3:58

az első befizetéskor aktuális pólóér mit kell csinálni?

Szapit
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 25. 1:55

Pénz kiutalási gond

Egy olyan kérdésem lenne, hogy unibetre soha nem utaltam felpénzt, ma nyertem egy versenyt, és a pénznek egy részét kiszeretem volna venni moneybookersre, de a rendszer azt írja, nem lehetséges, írjak a supportnak ,(magyarnak) azt meg is tettem, csak gondoltam itt is megkérdezem hogy mi lehet a gond? talán az hogy soha nem utaltam még fel moneybookerssel?

FoldInsteadOfCheck
Válasz Szapit kommentjére
2009. okt. 25. 8:56

Egy olyan kérdésem lenne, hogy unibetre soha nem utaltam felpénzt, ma nyertem egy versenyt, és a pénznek egy részét kiszeretem volna venni moneybookersre, de a rendszer azt írja, nem lehetséges, írjak a supportnak ,(magyarnak) azt meg is tettem, csak gondoltam itt is megkérdezem hogy mi lehet a gond? talán az hogy soha nem utaltam még fel moneybookerssel?

Befizetés nélkül nem szokták engedni a kifizetést.
(sok helyen még játszani is kell valamennyit /rake termelés/)

Szapit
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2009. okt. 25. 11:39

Ezzel tisztábban vagyok hogy sok oldal nem engedi, csak ugye ott volt mint funkció aztán azért hittem, de megvárom a support válaszát, mert ha még is felutalni kell, akkor moneybookersemre is előtte fel kell utalnom min $20 :D :D

dfecco23
Válasz netfalo kommentjére
2009. okt. 28. 17:02

Rendszer hiba vagy más egyéb?:

Sziasztok!

Jelen pillanatban van-e rajtam kívül valakinek problémája az unibet oldalán? Se MTT se cash game nem akar futni. Tudni lehet valami hibáról?

Cshősz
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. okt. 28. 17:56

nálam jó (+ másik 10k embernek is valószínűleg, akik játszanak :) )

dfecco23
Válasz Cshősz kommentjére
2009. okt. 29. 14:18

Ma is hasonló a problémám, be se lép a terembe, ha belép akkor meg nem ültet be az asztalomhoz. Mi lehet a probléma?! Valaki tud valami megoldást?

Cshősz
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. okt. 29. 14:52

Nekem is behalt ma,azota megjavult. Jo volt nezni 5 percig a bubi part,ugy,hogy a fish limpelt elottem... :)

bence005
Válasz Cshősz kommentjére
2009. okt. 29. 15:06

Tourney/Special fül alatt 19:00 Magyar Freeroll 100EUR Added :)

ivan41
Válasz bence005 kommentjére
2009. okt. 29. 15:51

Én is izgultam a lefagyás miatt a mai napon. Tuti flössöm volt a turnön, oszt mán a fél stekszem benne volt a partiban.
Ezt nevezem technikai bad betnek.

Azonban amikor megindult újból a masina be tudtam tenni a maradékot.

...addig szorítottam a kisfröccsös poharam!

Élő ügyfélszolgálat