Ma kezdődik a Moving On Up promóció.
Nem tudom, összefügg-e a promóval (amiről köszi az értesítőt), de ma sikerült egy téten 10 asztalt is nyitni egy időben (ugye max a nyolc). Ezt csak úgy érdekességként írtam. :)
Nem tudom, összefügg-e a promóval (amiről köszi az értesítőt), de ma sikerült egy téten 10 asztalt is nyitni egy időben (ugye max a nyolc). Ezt csak úgy érdekességként írtam. :)
Igazából csak mostanság nézegetem a limitet, nem hiszem, hogy egyhamar be tudnám törni, szóval nem tudtam erről, hogy NL-25ön már enged több asztalt. Lehet, hogy azért, mert már úgy vannak vele, hogy amúgy is 10 fölött már alig van mezőny, tök mindegy, hogy a reg hány asztalt nyit. :D
Viccesek az emberek Unibetnél: Adtak múlt héten Moving on Up Freeroll 2 versenyre ticketet, viszont verseny az sehol.Nem igazán érdekel egy nagy mezőnyű freeroll, de a fishek ettől nem lesznek boldogok.
Elvileg ott a verseny ma este 7-től a versenynaptárban. Csak egyelőre nem lehet rá nevezni. Biztos megoldják valahogy.
Azóta már nevezni is lehet. Nem is vészes, eddig csak 355 fő van regelve, és az eleje majd 500 juró.
Sziasztok!
Az július 22-i frissítés óta nem tudok játszani az Unibeten. Ahogy megnyitnék egy asztalt egyől kidob a kliensből. A support 9-dik levélváltás után sem tudja megmondani a választ. A legfurcsább az egészben, hogy más gépről is próbáltam belépni de ugyanaz a végeredmény tehát nem a géppel van a probléma. Van valakinek valami ötlete?
Újratelepítés? Nálam minden ok amúgy. Sőt, mintha még stabilabb is lenne mostanság a kliens, mint eddig volt.
Természetesen többször újratelepítettem mindkét gépen de sajnos nem segített...