Masters800
Válasz netfalo kommentjére
2019. aug. 5. 9:09

Ma kezdődik a Moving On Up promóció.

mattack
2019. aug. 5. 23:14

Nem tudom, összefügg-e a promóval (amiről köszi az értesítőt), de ma sikerült egy téten 10 asztalt is nyitni egy időben (ugye max a nyolc). Ezt csak úgy érdekességként írtam. :)

Masters800
Válasz mattack kommentjére
2019. aug. 6. 9:12

Nem tudom, összefügg-e a promóval (amiről köszi az értesítőt), de ma sikerült egy téten 10 asztalt is nyitni egy időben (ugye max a nyolc). Ezt csak úgy érdekességként írtam. :)

Szerintem ez téttől is függ,mert nem is olyan régen még Nl10-en csak 8 asztalt lehetett nyitni, viszont ugyanakkor simán tudtam 9 asztalozni Nl25-ön.

mattack
2019. aug. 6. 14:07

Igazából csak mostanság nézegetem a limitet, nem hiszem, hogy egyhamar be tudnám törni, szóval nem tudtam erről, hogy NL-25ön már enged több asztalt. Lehet, hogy azért, mert már úgy vannak vele, hogy amúgy is 10 fölött már alig van mezőny, tök mindegy, hogy a reg hány asztalt nyit. :D

Masters800
2019. aug. 20. 11:46

Viccesek az emberek Unibetnél: Adtak múlt héten Moving on Up Freeroll 2 versenyre ticketet, viszont verseny az sehol.Nem igazán érdekel egy nagy mezőnyű freeroll, de a fishek ettől nem lesznek boldogok.

kamon
2019. aug. 20. 14:00

Elvileg ott a verseny ma este 7-től a versenynaptárban. Csak egyelőre nem lehet rá nevezni. Biztos megoldják valahogy.

mattack
2019. aug. 20. 15:40

Azóta már nevezni is lehet. Nem is vészes, eddig csak 355 fő van regelve, és az eleje majd 500 juró.

Domik
2019. aug. 21. 14:19

Sziasztok!
Az július 22-i frissítés óta nem tudok játszani az Unibeten. Ahogy megnyitnék egy asztalt egyől kidob a kliensből. A support 9-dik levélváltás után sem tudja megmondani a választ. A legfurcsább az egészben, hogy más gépről is próbáltam belépni de ugyanaz a végeredmény tehát nem a géppel van a probléma. Van valakinek valami ötlete?

mattack
2019. aug. 21. 15:37

Újratelepítés? Nálam minden ok amúgy. Sőt, mintha még stabilabb is lenne mostanság a kliens, mint eddig volt.

Domik
2019. aug. 21. 16:06

Természetesen többször újratelepítettem mindkét gépen de sajnos nem segített...

Élő ügyfélszolgálat