kacsa1st
Válasz ponty74 kommentjére
2019. jún. 6. 11:03

Nálam nem volt gond vele most próbáltam az Unibetet először gond nélkül skrillel.

Akadémiás reged van?

ponty74
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. jún. 6. 19:08

nemm

Masters800
Válasz netfalo kommentjére
2019. jún. 17. 11:50

Más is tol innen Nl25 cg-t? Mostanában valami hihetetlen sok cooler szitu van és általában én szívom meg.Tapasztalja ezt más is?Piros oldalon páran Unibet által futtatott botokról is szó volt, nem alaptalanul.

kacsa1st
2019. jún. 17. 15:00

Ez a bot téma csak kitaláció!
A termek jó munkát végeznek a csalások és botok kiszűrésével. Egyébként is full biztonságos ha nincsennek hud-ok, hh-k, stb segédeszközök a ragadozó viselkedés támogatására. Ha még jegyzetet sem lehet készíteni és naponta lehet cserélni profilnevet akkor meg főleg biztonságban vannak a játékosok. Erre jött rá a party is ezért a mi érdekünkben végre lépnek és egyenlő feltételeket tetemtenek mindenkinek!

Image

makmakmak
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. jún. 17. 15:51

Hexapro

Sziasztok!

Valaki szokott játszani Unibeten Hexaprot? Van erre valami jó stratégia, tipp, hogy hogy érdemes játszani?
Sajnos nem sok időm van játszani, ezért számomra ez egy elég jó játéktípus, ha csak fél órám van játszani egy nap itt akkor is le tudok tolni 8 játékot. Párat játszottam és elég gyengéknek tűntek az ellenfelek.
Nektek mi a véleményetek erről a játékról?

Masters800
2019. júl. 2. 8:35

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én közel 10bb/100-at rakelek itt.Nem túl sok ez egy kicsit?Vagy csak stílusfüggő?

mattack
Válasz Masters800 kommentjére
2019. júl. 2. 13:33

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én közel 10bb/100-at rakelek itt.Nem túl sok ez egy kicsit?Vagy csak stílusfüggő?

Ezt hogy számoltad ki ilyen pontosan? Lévén hogy nincs handhistory mentés az Unibeten.

crazy3317
2019. júl. 2. 15:20

Ki lehet matekozni egy becslést a lejátszott órák, asztalszám és rakeback alapján is, de ha tudod a user azonosító számodat (amit elvileg a webes felületen megtalálsz), akkor az akadémiás race-ben is láthatod, hogy mennyit rake-eltél.

Egyébként egyáltalán nem számít magasnak a 10bb/100 ma mikró téten.

mattack
2019. júl. 2. 16:48

Ezt találtam: https://www.unibet.ie/help/products/poker/poker-rake-and-fees

Szóval max 6% a rake, viszont az eddig is tudtam, hogy NL4-en rohadt alacsony, ezért is lepett meg a te számításod, ami valszeg totál hibás, inkább csak saccolgatás lehet.

Masters800
Válasz mattack kommentjére
2019. júl. 2. 17:07

Ezt találtam: https://www.unibet.ie/help/products/poker/poker-rake-and-fees

Szóval max 6% a rake, viszont az eddig is tudtam, hogy NL4-en rohadt alacsony, ezért is lepett meg a te számításod, ami valszeg totál hibás, inkább csak saccolgatás lehet.

Kb +10/-10% lehet csak az eltérés a handszámot illetően, de én 25-ön tolom és a fő stílusom 6max a LAG+exploitálás.

Élő ügyfélszolgálat