Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Admin
Válasz pingvink93 kommentjére
2021. nov. 18. 9:26

Sziasztok!
Van olyan valami site/program/belső lehetőség, ahol a korábban lejátszott versenyeimet vissza tudom nézni? Mint pl a sharkscope, mikor milyen versenyeket játszottam milyen eredménnyel, stb.. sajnos a lobbyban nem találtam erre lehetőséget, csak hand historyt.
Köszönöm előre is.

Szia.

Tudomásunk szerint erre nincs lehetőség az Unibeten.

pingvink93
Válasz netfalo kommentjére
2021. nov. 18. 9:38

sajnálom :( jó lett volna kicsit adathalászni magamról :)

Masters800
2021. dec. 1. 16:38

Jól megfogalmazták a mai küldetést: :))

rookie8906
2021. dec. 1. 16:50

20db flop seen cgn

Masters800
2021. dec. 1. 17:10

Valóban, azóta sikerült abszolválni.

Masters800
2022. jan. 28. 19:00

Sors fintora, hogy mai nap Party után itt sem lehet rebuyolni, illetve új aztalra belépéskor ez fogad: Korábban egyik teremben sem volt ilyen, ez meg hogy ráadásul egy napon, biztos nem véletlen.

lourker
2022. febr. 4. 17:36

Helló!

Valaki esetleg tudna segíteni, hogy a shopos 500euró playthrough bónusz kijátszásához mennyit kell rakelni?
Az általuk adott loyalty reward bónuszoknál 5* raket kellett termelni, remélem így, hogy a shopos bónusz az rb gyakorlatilag azért nem kell még 2k termelni is miután megvetted:P

Masters800
Válasz lourker kommentjére
2022. febr. 4. 18:30

Helló!

Valaki esetleg tudna segíteni, hogy a shopos 500euró playthrough bónusz kijátszásához mennyit kell rakelni?
Az általuk adott loyalty reward bónuszoknál 5* raket kellett termelni, remélem így, hogy a shopos bónusz az rb gyakorlatilag azért nem kell még 2k termelni is miután megvetted:P

Pedig de, ugyanúgy 2500€ kell hozzá, és 90 napon belül ki kell szedni, különben bukod a fennmaradó részt . Én most kedden kaptam egy Rake 1400 Get 280 bónuszt Unibettől, de sok köszönet nincs benne, mert 14 napom van rá, és csak egybe írják jóvá a 280€-t, így mehet a napi 4+ óra tolhatom nl25-nl50, mert utóbbin ritkán van 10 asztal egyszerre. :))

lourker
Válasz Masters800 kommentjére
2022. febr. 4. 19:14

Pedig de, ugyanúgy 2500€ kell hozzá, és 90 napon belül ki kell szedni, különben bukod a fennmaradó részt . Én most kedden kaptam egy Rake 1400 Get 280 bónuszt Unibettől, de sok köszönet nincs benne, mert 14 napom van rá, és csak egybe írják jóvá a 280€-t, így mehet a napi 4+ óra tolhatom nl25-nl50, mert utóbbin ritkán van 10 asztal egyszerre. :))

Köszi a választ!
Igen én is kipörgettem egy 2 heteset és, ha több terembe játszik az ember nagyon izzadós kijátszani.
Ez a 5*-es követelmény azért furcsa mert ugye 6-7-es loyalty szint környékén már 30%+ rb-nek kéne lennie ez meg 20% ezért mást is kell venni a pontokból.(gondolom a cash ticket lehet még opció)

Masters800
Válasz lourker kommentjére
2022. febr. 4. 20:09

Köszi a választ!
Igen én is kipörgettem egy 2 heteset és, ha több terembe játszik az ember nagyon izzadós kijátszani.
Ez a 5*-es követelmény azért furcsa mert ugye 6-7-es loyalty szint környékén már 30%+ rb-nek kéne lennie ez meg 20% ezért mást is kell venni a pontokból.(gondolom a cash ticket lehet még opció)

Én úgy kufárkodok a pontokkal, hogy lehetőleg megszakítás nélkül, folyamatosan fusson a 20%-os bónusz+250€-nyi cash ticketet kitolok havonta( mondjuk mire ez is kijön, ugyanannyi raket is termeltem vele a terem örömére).

Élő ügyfélszolgálat