lourker
Válasz Masters800 kommentjére
2022. febr. 5. 8:52

Én úgy kufárkodok a pontokkal, hogy lehetőleg megszakítás nélkül, folyamatosan fusson a 20%-os bónusz+250€-nyi cash ticketet kitolok havonta( mondjuk mire ez is kijön, ugyanannyi raket is termeltem vele a terem örömére).

Ma vettem egy cash ticketet és felmerült bennem még 1-2 kérdés. Ha veszel mondjuk egy 100bb-s ticketet azt jól értelmezem, hogy nem lehet rendes pénzzel feltölteni a table balance-t, ha buksz mondjuk 20bb ,hanem szépen tört stackekkel játszol amig busto vagy felépíted magad? Te hány bi-et szoktál venni, melyiket lehet leginkább kijátszani?(ugye egyenes arányban nő a kijátszási követelmény, de legalább tudsz rebuyolni)

Masters800
Válasz lourker kommentjére
2022. febr. 5. 9:17

Vagy 5 vagy 10 BI-t veszek általában, első alkalommal úgy ülök be vele hogy legalább 1 BI maradjon rebuyolni, és ha egy asztalon 3 BI fölé megyek, akkor kiülök és nyitok a ticketből 2-3 másik asztalt.

regie
Válasz netfalo kommentjére
2022. febr. 5. 9:25

Régen ha 50 bb alá ment, kifizette kp-ra

lourker
2022. febr. 8. 11:17

Helló!

Valaki tudna segíteni, hogy a havi race pénzt milyen néven szokták jóváírni?(hogy rá tudjak keresni a historyban) És jellemzően hányadikán?

Köszi

Masters800
2022. febr. 8. 12:10

Helló!

Valaki tudna segíteni, hogy a havi race pénzt milyen néven szokták jóváírni?(hogy rá tudjak keresni a historyban) És jellemzően hányadikán?

Köszi

Ahogy megfigyeltem Prémium befizetésként írják jóvá, hó közepéig szinte mindig megjött.

Masters800
2022. márc. 8. 11:27

Másnak is csak ez jön be?
Weblapra be tudok jelentkezni,csak a szoftverrel lehet a gond.

zempo
Válasz Masters800 kommentjére
2022. márc. 8. 11:40

Nekem megy

Masters800
2022. márc. 8. 11:57

Ajaj, nem akar itt továbbra sem működni, újratelepítés sem segített. Az angol szöveg jelentése: Kötelező erejű jogsértés az ingatlanon, de esetemben ennek értelme sincs(nem indult ellenem per vagy egyéb jogi izé), és sosem csaltam a teremben.
Weblapról elérhető a póker része is, tehát csak a szoftverrel lehet a gond.
Szuper, újraindítás után sem jó, de annak legalább örülök hogy nem egyedi eset.

EuroSuperPoker
2022. márc. 8. 12:04

Nekem ugyanezt irja ki...

zempo
2022. márc. 8. 12:15

Fura én pont játékban voltam, bezártam aztán simán ment is tovább

Élő ügyfélszolgálat