Hali
Lehet még PT3-at használni az Unibet asztalainál ?
Merthogy volt arról szó, hogy megvonják ennek a lehetőségét, valamilyen úton...
Köszi
Van valami előrelépés, új infó?
Erdeklodni szeretnek, hogy itt van-e rakeback/vip rendszer es ha van akkor az kb hany % rakebacknek felel meg
Ha valaki tud valamit ezugyben, kerem ossza meg velem tapasztalatait!
Koszonom!
Jó napot.A tegnapi nap folyamán elindultam az unibet open freeroll selejtezőin aminek az első lépcsőjét sikeresen vettem és sikerült megnyernem és jegyet kaptam a következő szintre amire a beülő 15 euró.Nos azt szeretném megkérdezni -közbe jött egy két dolog- hogy lehet ha sikerülne is a csoda és megnyerném a beülőt nem tudnék elindulni az élő versenyen és most azt kérdezném lehetőség van e arra most hogy ezt a tegnap nyert jegyet eladjam valakinek vagy esetleg beváltsam pénzre ott az unibeten.Kérem valaki mielőbbi segítségét.Előre is köszi.
Jó napot.A tegnapi nap folyamán elindultam az unibet open freeroll selejtezőin aminek az első lépcsőjét sikeresen vettem és sikerült megnyernem és jegyet kaptam a következő szintre amire a beülő 15 euró.Nos azt szeretném megkérdezni -közbe jött egy két dolog- hogy lehet ha sikerülne is a csoda és megnyerném a beülőt nem tudnék elindulni az élő versenyen és most azt kérdezném lehetőség van e arra most hogy ezt a tegnap nyert jegyet eladjam valakinek vagy esetleg beváltsam pénzre ott az unibeten.Kérem valaki mielőbbi segítségét.Előre is köszi.
Sziasztok!
Szeretnék indulni az unibet open kvalifikáción, méghozzá "Online Weekly Wednesday Final Satellites - Seat Only!"-n. Csakhogy sehol nem találok ilyet a lobbyban. 30 eur-os freezoutot találtam, ami 275 eur-osra kvalifikál. Viszont 275 eur értékű torna sincs.
Csak én nem találom, vagy nincs is?
Hy,
Tegnap újratelepítettem az XPt.Az egész Unibet mappát elmentettem.
Megtudja vki mondani,hogy ebben vannak-e a notek?És ha igen,akkor hol találom?
nem ott tárolja, hanem a documents and settingsben valahol, úgyhogy azok elvesztek
Hát ezt örömmel hallom... :/
Bár volt egy ilyen érzésem.
Kössz!
reload?
Van itt valamiféle reload bónusz vagy deal, akármi?