-
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Kérdezném, hogy (mint régi Unibetes) van-e lehetőség valamilyen bónuszra vagy esetleg rakeback-re ?
Vagy csak abban az esetben, ha kinullázom a számlát (remélem nem fenyeget :)
Köszi
Denver
Unibet Shop
Látom még mindig csúszik a shop nyitása, várhatóan meddig?
Akik dealről kérdeznek, azokkal hamarosan felveszi a kapcsolatot az illetékes.
Sajnos a shoppal kapcsolatban továbbra sincs konkrét dátum:( de nagyon reméljük, hogy már nem tart sokáig, mert nyílvánvalóan lenne igény rá. Köszi mégegyszer a türelmet!
Sziasztok!
Szeretnék indulni az unibet open kvalifikáción, méghozzá "Online Weekly Wednesday Final Satellites - Seat Only!"-n. Csakhogy sehol nem találok ilyet a lobbyban. 30 eur-os freezoutot találtam, ami 275 eur-osra kvalifikál. Viszont 275 eur értékű torna sincs.
Csak én nem találom, vagy nincs is?
Akik dealről kérdeznek, azokkal hamarosan felveszi a kapcsolatot az illetékes.
Van itt valamiféle reload bónusz vagy deal, akármi?
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Kérdezném, hogy (mint régi Unibetes) van-e lehetőség valamilyen bónuszra vagy esetleg rakeback-re ?
Vagy csak abban az esetben, ha kinullázom a számlát (remélem nem fenyeget :)
Köszi
Denver
hello
csatlakoznék én is ehhez a táborhoz.
vagyis kérnék én is egy kapcsolatfelvételt
Nagyon régről van itt regem nem is emlékeztem rá, soha nem volt befizetésem.Érdekelne hogy belehetne kötni akadémiához?
Üdv!
A Unibet cash üldözésnél "mit" jelent a VIP pont?
Én mostanában NL25 FRet tolok napi 5 órában, ami 15d rake naponta a pokerstarnak, az a Unibeten kb hány VIP pont lenne?
Az Unibet Poker április 1-től az NL100-as és effölötti asztalok esetében csatlakozik a Microgaming hálózathoz. Korábban az NL400 feletti asztalok voltak közösek, mostantól az NL100 felettiek lesznek a nagyobb likviditás érdekében.
Unibet április cash üldözés a Póker Akadémián