Masters800
Válasz lourker kommentjére
2022. aug. 30. 17:22

Amikor jó a központi promó sokszor van 2-3fős regbattle 400on már napközben is 4+ asztalon gondolom azokat sem kerüli és 6%os rakenél ott azért fizetik a rake-et rendesen. De ez a 20k+ azért emberes így, hogy nl400 a legmagasabb limit unin.

Most nézem, nl200-400 fut már 4-4db asztal, valószínű asztalonként 1 fish is ritka, vegyesen tolva óránként ~200€ jutalék lehet a plafon, ha délután 4-5 felé nekilátnak éjjel 1-ig összejöhet 1500-1600€, e mellé letol 50-100db 50€+ Hexaprot akkor kijöhet a napi 2000€, persze ez félelmetes mennyiség.Csak omaha biztos nem jönne ez össze a kis forgalom miatt.

mattack
Válasz netfalo kommentjére
2022. aug. 30. 17:37

Lemegy egyáltalán egy nap alatt 50-100 db 50 eurós hexapró? :D
Amúgy esküszöm, tényleg nagyon kíváncsi vagyok, ki ez a tag, aki erre képes Unibeten.

Masters800
Válasz mattack kommentjére
2022. aug. 30. 18:28

Lemegy egyáltalán egy nap alatt 50-100 db 50 eurós hexapró? :D
Amúgy esküszöm, tényleg nagyon kíváncsi vagyok, ki ez a tag, aki erre képes Unibeten.

Hexaprot biztos tol, volt hogy az egyik napról a másikra csökkent a rakeje, de csak Hexaproval sem lehet ennyit elérni.
Remélem jelentkezik előbb-utóbb, annyit csuklik a mai napon, és megköszönhetjük a sztahanovista munkájának hogy emelkedik a rake race miatta.

RegGeri
Válasz netfalo kommentjére
2022. szept. 11. 13:15

Elkezdtem az oldalon CG-ezni. Odáig már eljutottam, hogy sikerült kimentenem egy handet (angol nyelven). PT4-gyel meg tudom etetni valahogy, vagy ne erőlködjek?

Masters800
Válasz RegGeri kommentjére
2022. szept. 11. 13:28

Elkezdtem az oldalon CG-ezni. Odáig már eljutottam, hogy sikerült kimentenem egy handet (angol nyelven). PT4-gyel meg tudom etetni valahogy, vagy ne erőlködjek?

Semelyik tracker nem támogatja Unibetet.

As Roma
Válasz Masters800 kommentjére
2022. szept. 15. 15:30

Nálatok megy az unibet poker? Nálam folyamatosan "Unable to identify your location.Acces declined. " a hibaüzenet!

Admin
Válasz As Roma kommentjére
2022. szept. 15. 15:41

Nálatok megy az unibet poker? Nálam folyamatosan "Unable to identify your location.Acces declined. " a hibaüzenet!

Szia! Csináltunk egy gyors tesztet, nálunk is ez a hiba üzenet. Arra gyanakszunk, hogy valamilyen technikai probléma lépett fel.Amennyiben hamarosan nem oldódik meg, felvesszük a kapcsolatot a termmel. Elnézést a kellemetlenség miatt!

Masters800
Válasz As Roma kommentjére
2022. szept. 15. 16:35

Délelőtt 11 után kivágott, utána már csak ezt hozta be nekem is. Talán szerverleállás van.
Szerk.:Most már sikerült belépni.

novy
Válasz Masters800 kommentjére
2022. szept. 18. 2:14

Sziasztok!

Szokott vki rendszeresen banzai-t tolni a magasabb teteken? NL500 csak pentek estenkent fut? Mik a talasztalatok winrate teren?

Nagyon kedvezonek tunik az 1% rake, de ez vajon uncapped vagy van azert felso limit?

Koszi az infot!

Masters800
Válasz novy kommentjére
2022. szept. 18. 9:15

Sziasztok!

Szokott vki rendszeresen banzai-t tolni a magasabb teteken? NL500 csak pentek estenkent fut? Mik a talasztalatok winrate teren?

Nagyon kedvezonek tunik az 1% rake, de ez vajon uncapped vagy van azert felso limit?

Koszi az infot!

Az 500-as banzai csak péntek 17:00- szombat 01:00 között van, gondolom erősen halmágnes, viszont óriási la varianciája. Itt az 1% rake érthető is 10bb betologatásnál ha több lenne, akkor mindenki vesztő lenne rajt.

Élő ügyfélszolgálat