RegGeri
Válasz netfalo kommentjére
2022. okt. 17. 8:03

Hogyan lehet a playthrough bónuszt cash game ticket-re váltani?

Masters800
Válasz RegGeri kommentjére
2022. okt. 17. 9:36

Hogyan lehet a playthrough bónuszt cash game ticket-re váltani?

Azt sehogy, kénytelen vagy kijátszani. A tegnapi szakadás akkor globális volt, de 9 előtt normalizálódott.

RegGeri
Válasz Masters800 kommentjére
2022. okt. 30. 13:24

Azt sehogy, kénytelen vagy kijátszani.

Annyira reálisan lőtték be a következő célt, hogy még az elvárás 50%-át sem fogom tudni kijátszani.

RegGeri
2022. okt. 30. 13:27

Az NL25/50 CG mezőny milyen, nagyon belterjes, reg heavy? Annyit szoktam látni, hogy nincs túl sok játékos az NL10 feletti szinteken.

Masters800
2022. okt. 30. 14:10

Az NL25/50 CG mezőny milyen, nagyon belterjes, reg heavy? Annyit szoktam látni, hogy nincs túl sok játékos az NL10 feletti szinteken.

Az nl25 még bőven verhető, vannak halak szép számmal 4-6bb/100 hozható, nl50 már keményebb dió, arányaiban sokkal több a reg és magasabb a rake is, 1-2bb/100 már elég jó teljesítmény.

lourker
2022. nov. 1. 14:31

Helló!

Nyáron kihagytam 2 hónapot, elötte rendszeresen adták a 2 hét alatt kijátszandó bónusz offereket. Azóta letoltam 2 hónapot(nem nagy mennyiséget, de sztem 15-20k hand belemehetett mind a két hónapban)
és 2 hónap alatt nem kaptam egy "rake xx 2 hét alatt" offert sem.
Ti továbbra is kapjátok rendszeresen ezeket az offereket vagy Nálatok is ritkábban jönnek?

Köszi!

Kisvitéz
Válasz lourker kommentjére
2022. nov. 1. 15:58

Én 1 hónapja játszok itt, de nem kaptam semmit...

Player2009
2022. nov. 1. 19:37

Sziasztok, nekem sem jött

RegGeri
2022. nov. 4. 13:02

Helló!

Nyáron kihagytam 2 hónapot, elötte rendszeresen adták a 2 hét alatt kijátszandó bónusz offereket. Azóta letoltam 2 hónapot(nem nagy mennyiséget, de sztem 15-20k hand belemehetett mind a két hónapban)
Ti továbbra is kapjátok rendszeresen ezeket az offereket vagy Nálatok is ritkábban jönnek?

Köszi!

Szerintem nem a kihagyás miatt nem kaptál. Én sem kaptam, pedig tolom a teremben folyamatosan. Ennyi látszik a Playthrough Bonus résznél:

'You have no Bonus at the moment.'

LVfan
2022. nov. 6. 14:49

Helló!

Köszi!

Én kapom azóta is, rendszeresen kérdés saját oldalukon is mi alapján osztják, de üzleti titokként kezelik...

Élő ügyfélszolgálat