De akk 1800€ a bónusz értéke, vagy annyit kell rakelni, hogy megkapd? Én az elmúlt fél évben csak kétszer kaptam.
Nekem rake 2600, get 260 adtak eddig minden alkalommal :(
Koszi, ertheto. Igen en 400-on jatszom pozitiv winrate mellett, de vannak azert nagyobb nyerok nalam, lehet ok semmit sem kapnak.
Szombat éjjel volt vmi technikai gond a szoftverrel, miután kiültem az asztalokról nem jelent meg egyből a nyeremény a számlámon csak 60-90 perccel később. Azóta a mai napra történt egy korrekció az egyenlegemen (-500€). Más is tapasztalt hasonlót? Az ügy jelenleg kivizsgálás alatt, de mivel nem készítettem képernyőfotót, így nem igazán tudom bizonyítani az igazamat.
Ma éjjel ugyanaz a technikai probléma, ha elhagyom az asztalt nem írják jóvá a pénzt azonnal, új asztalokhoz pedig nem lehet csatlakozni (technical probem #3). Az ügyfélszolgálat szerint sokakat érint, nincs még fejlemény az ügyben.
Azóta nálam már jóváírták a hiányzó összegeket, elismerték a hibát, nem volt belőle nagyobb probléma. Egyébként pedig a saját pénzedre mindenhol figyelned kell, online is és élőben is.
Valaki kapott már racepenz?
Azóta nálam már jóváírták a hiányzó összegeket, elismerték a hibát, nem volt belőle nagyobb probléma. Egyébként pedig a saját pénzedre mindenhol figyelned kell, online is és élőben is.
Valaki kapott már racepenz?
Nekem pénteken megérkezett a februári nyeremény, köszönöm. :cool:
A múlt heti bootcamp promó eredményét hol tudom vajon megnézni, nálam eltűnt és csak az új hét látszódik már?
Nekem pénteken megérkezett a februári nyeremény, köszönöm. :cool:
A múlt heti bootcamp promó eredményét hol tudom vajon megnézni, nálam eltűnt és csak az új hét látszódik már?