Nem pont forditva? Nekem ugy lenne logikus, hogy annak adnak 20%-ot, aki epp bukott az utobbi idoben. Koszi
Nem pont forditva? Nekem ugy lenne logikus, hogy annak adnak 20%-ot, aki epp bukott az utobbi idoben. Koszi
Nagyon durva szamokkal lehet bekerulni a top10be, nem is ertem hogy lehet ezt hozni !?! Letoltam 10k handet NL400-on, de a kozelukben sem jartam… Ebben a hexaprosok is beletartoznak gondolom
Nagyon durva szamokkal lehet bekerulni a top10be, nem is ertem hogy lehet ezt hozni !?! Letoltam 10k handet NL400-on, de a kozelukben sem jartam… Ebben a hexaprosok is beletartoznak gondolom
Persze úgy van csak, elírtam.
Igen amikor Unin játszottam én is rácsodálkoztam erre, milyen számok vannak amikor fut központi prómó is. Viszonylag sokat játszottam én is abban az időszakban, de a közelükbe se voltam, akkor sokat 2-3 handed regbattleztek is napközben többször láttam hogy 16-18fős lobbyt ír aztán amikor megpróbáltam beülni mindegyik asztal 2-3fős onlyreg table volt.(aztán lehet van olyan aki a 400as omaha asztalokat is üti a holdem mellett)
Itt a PA-s race-en is van egy komoly "termelő" 11k eurót lerakelt 15.-ig.
Más is találkozik ezzel?:
Nàlam se jó be se enged lèpni.
Nàlam se jó be se enged lèpni.
Böngèszőböl megy de így nem az igazi.
Böngèszőböl megy de így nem az igazi.