Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
novy
Válasz Masters800 kommentjére
2023. ápr. 1. 19:21

Ebbe Terrence Hill keze bent volt biztos, flop bekerült:

Grat a színsorhoz! Hogy lett ebből 3way pot, SB csak flatelt?

Figyeljetek, mert a hűségrendszer megújulása során 12x szorzót kaptam a beígért 18x helyett megszerzett L7 után! Elvileg ha panaszkodsz, akkor átmenetileg magasabb szorzót (22x) kaphatsz a hiba javításáig.

Szerk.: A magyar ügyfélszolgálat sajnos elég inkompetens a témában, azt sem tudták, hogy megújult a hűségrendszer, inkább az angollal próbálkozzatok.

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 1. 20:04

Grat a színsorhoz! Hogy lett ebből 3way pot, SB csak flatelt?

Figyeljetek, mert a hűségrendszer megújulása során 12x szorzót kaptam a beígért 18x helyett megszerzett L7 után! Elvileg ha panaszkodsz, akkor átmenetileg magasabb szorzót (22x) kaphatsz a hiba javításáig.

Szerk.: A magyar ügyfélszolgálat sajnos elég inkompetens a témában, azt sem tudták, hogy megújult a hűségrendszer, inkább az angollal próbálkozzatok.

Kösz! Ezzel a lappal standard a nyitás pre (a nicknév kötelez) és csak flatelt a kisvak.
Igen, sajnos én is tapasztaltam hogy 12x szorzót kapom, pedig bement 11000€+ rake.
Ha sokan zaklatják őket előbb-utóbb ki kell javítaniuk.

novy
2023. ápr. 1. 22:24

A hiba kijavításáig (valszeg hetfő reggel) 30x szorzóval lehet pörgetni a handeket, ha írsz az unibet community oldalán:

https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/33188-loyalty-refresh-april-1st-2023/

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 2. 9:50

A hiba kijavításáig (valszeg hetfő reggel) 30x szorzóval lehet pörgetni a handeket, ha írsz az unibet community oldalán:

https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/33188-loyalty-refresh-april-1st-2023/

Nemrég beléptem a szoftverbe (írás nélkül) és 30x szorzó van beállítva.

kacsa1st
2023. ápr. 2. 10:50

Nemrég beléptem a szoftverbe (írás nélkül) és 30x szorzó van beállítva.

Ezért:

"Everyone reaching level 6 or 7 last quarter has now got a 30x BP multiplier active! This will be until we implement a proper fix Monday morning. "

novy
Válasz kacsa1st kommentjére
2023. ápr. 2. 21:00

Akkor ezért van most ennyi reg az asztaloknál, mindenki bepörgött a 12% extra rakeback miatt! :D

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 2. 21:08

Akkor ezért van most ennyi reg az asztaloknál, mindenki bepörgött a 12% extra rakeback miatt! :D

Nl50-en eléggé laza ma a mezőny, kifogtam 2 asztalon is 1-1 bálnát(még most is bent ülök) , az más kérdés hogy 2 db 200€ feletti kasszába is bemákoltak.

novy
2023. ápr. 10. 16:39

Kinek milyen bónuszt dobtak eddig az új rendszerben? A korábbi 10% helyett nekem 5%-ot dobott annak ellenére, hogy az előző hónap negatív winnings lett :confused:

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 10. 18:22

Kinek milyen bónuszt dobtak eddig az új rendszerben? A korábbi 10% helyett nekem 5%-ot dobott annak ellenére, hogy az előző hónap negatív winnings lett :confused:

Van egy olyan érzésem hogy sokak fognak ekkorát kapni.:D
Nekem még nem dobtak azóta, de mivel utóbbi időkben szarrá mákolnak minimum
15%-ost érdemelnék.

novy
2023. ápr. 12. 0:19

Csak ez így nem felel meg annak, amit hivatalosan kommunikáltak. Pont a downswing idejére ígértek magasabb playthrough bónuszokat, ehhez képest nekem 10%-ról 5%-ra csökkent az értéke. :confused:

Élő ügyfélszolgálat