Es race penzt?
Eléggé visszaesett a játékosszám a közepes téteken az utóbbi 1-2 hétben. Bár ennek több oka is lehet, de simán benne van, hogy az új rakeback rendszer miatt néhány reg máshol grindel inkább.
Senki más nem kapott még bónuszt azóta?
Köszi az infót, de akkor legalább valóban van 10% feletti playthrough bónusz is, bár ez még mindig közelebb van az 5%-hoz, mint a 35%-hoz. Ha jól emlékszem akkor azt írtad, hogy rosszul futottál az elmúlt időszakban, gondolom akkor negatív winrate mellé kaptad a 15%-ot. Nekem is a héten lesz aktuális a következő ilyen bónusz.
Köszi az infót, de akkor legalább valóban van 10% feletti playthrough bónusz is, bár ez még mindig közelebb van az 5%-hoz, mint a 35%-hoz. Ha jól emlékszem akkor azt írtad, hogy rosszul futottál az elmúlt időszakban, gondolom akkor negatív winrate mellé kaptad a 15%-ot. Nekem is a héten lesz aktuális a következő ilyen bónusz.
20%-os playthrough bonuszt kaptam, pedig az utolso ket hetem pozitiv lett, igy arra gyanakszom nagyobb intervallumot neznek. Az utolso 2 honapom -1bb/100. Ezzel hivatalosan is fishreg lettem :D
Kedd ota nem frissult a race allasa, pedig jo lett volna latni mennyire szoros a verseny igy a ho vegen…
Szerinted miért nem ? Direkt ! Nyilván hogy minnel tobb rake menjen be, ha valaki esetleg elhúzott , más nemfog erölködni ..
Nem hiszem, hogy ez jó stratégia. Engem személy szerint nem motivál több játékra, ha nem látom az eredményt. Kedd óta hoztam egy kényelmes std mennyiséget, hétvégére programot terveztünk a családdal, mert bizonytalan miatt nem fogok grindelni a hétvégén is. Kedden még első voltam a racen, így azért viszonylag nagy különbség van 1600€ és 1000€ között.
Kedden azért kiderül ki nyeri az utolsó jó rake racet.
Sajnos eléggé gyenge a forgalom utóbbi 2-3 napban, pedig még csak most jön a jó idő és a konkurens termek versenysorozatai.:
Megpróbáltam többet megtudni a bónuszok kiosztásáról, de lényegi információt nem kaptam sajnos. Ennek kapcsán előálltam egy ötlettel az Unibet felé, amely szerintem kedvező lehet mind a játékosok, mind pedig a mennyiség szempontjából, így az Unibet számára is. Belinkelem a topikot, amely angol nyelvű ugyan, de könnyen megérthető szerintem. Ha bárkinek van kiegészítő javaslata vagy csak simán támogatna egy ilyen megoldást, akkor kérlek jelentkezzetek ti is, lássák ha egyetértés van a témában. Köszi!
https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/33188-loyalty-refresh-april-1st-2023/page/4/#comment-338423