novy
Válasz EuroSuperPoker kommentjére
2023. ápr. 18. 22:00

Es race penzt?

Nekem a héten megjött :cool:

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 18. 22:21

Eléggé visszaesett a játékosszám a közepes téteken az utóbbi 1-2 hétben. Bár ennek több oka is lehet, de simán benne van, hogy az új rakeback rendszer miatt néhány reg máshol grindel inkább.

Igen, 1. lement a Bootcamp, kicsit pihenhetnek a regek és akik tolják se fogják egymást ütni halak nélkül, 2. itt a tavasz, jobb már az idő mint eddig, a halak létszáma ilyenkor mindig csökken, 3. regek egy része valóban szedhette a sátorfáját más teremben, de szerintem nem lesz számottevő.

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 24. 16:36

Senki más nem kapott még bónuszt azóta?

Ma dobtak egy 2000€-s 15%-os bónuszt, hát amire sorra kerül (május vége) lehet nem is lesz akkora akció nl50-en hogy ki tudjam játszani.

novy
Válasz Masters800 kommentjére
2023. ápr. 24. 20:08

Köszi az infót, de akkor legalább valóban van 10% feletti playthrough bónusz is, bár ez még mindig közelebb van az 5%-hoz, mint a 35%-hoz. Ha jól emlékszem akkor azt írtad, hogy rosszul futottál az elmúlt időszakban, gondolom akkor negatív winrate mellé kaptad a 15%-ot. Nekem is a héten lesz aktuális a következő ilyen bónusz.

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 24. 21:46

Köszi az infót, de akkor legalább valóban van 10% feletti playthrough bónusz is, bár ez még mindig közelebb van az 5%-hoz, mint a 35%-hoz. Ha jól emlékszem akkor azt írtad, hogy rosszul futottál az elmúlt időszakban, gondolom akkor negatív winrate mellé kaptad a 15%-ot. Nekem is a héten lesz aktuális a következő ilyen bónusz.

Április első feléig szarul futottam idén, aztán jött egy kis hotrun, de tény és való hogy a 15% nem világrengető. Szerintem csak a hobbisták és fishregek fognak 20% vagy felette kapni és nyilván nem nagy értékű bónuszokat, a regulárok beérhetik kevesebbel, de ha a mezőny kompenzálja az nem baj.

novy
2023. ápr. 29. 14:38

20%-os playthrough bonuszt kaptam, pedig az utolso ket hetem pozitiv lett, igy arra gyanakszom nagyobb intervallumot neznek. Az utolso 2 honapom -1bb/100. Ezzel hivatalosan is fishreg lettem :D

Kedd ota nem frissult a race allasa, pedig jo lett volna latni mennyire szoros a verseny igy a ho vegen…

EuroSuperPoker
Válasz novy kommentjére
2023. ápr. 29. 14:44

Szerinted miért nem ? Direkt ! Nyilván hogy minnel tobb rake menjen be, ha valaki esetleg elhúzott , más nemfog erölködni ..

novy
Válasz EuroSuperPoker kommentjére
2023. ápr. 30. 15:19

Nem hiszem, hogy ez jó stratégia. Engem személy szerint nem motivál több játékra, ha nem látom az eredményt. Kedd óta hoztam egy kényelmes std mennyiséget, hétvégére programot terveztünk a családdal, mert bizonytalan miatt nem fogok grindelni a hétvégén is. Kedden még első voltam a racen, így azért viszonylag nagy különbség van 1600€ és 1000€ között.

Masters800
Válasz netfalo kommentjére
2023. ápr. 30. 17:40

Kedden azért kiderül ki nyeri az utolsó jó rake racet.
Sajnos eléggé gyenge a forgalom utóbbi 2-3 napban, pedig még csak most jön a jó idő és a konkurens termek versenysorozatai.:

novy
2023. máj. 9. 0:20

Megpróbáltam többet megtudni a bónuszok kiosztásáról, de lényegi információt nem kaptam sajnos. Ennek kapcsán előálltam egy ötlettel az Unibet felé, amely szerintem kedvező lehet mind a játékosok, mind pedig a mennyiség szempontjából, így az Unibet számára is. Belinkelem a topikot, amely angol nyelvű ugyan, de könnyen megérthető szerintem. Ha bárkinek van kiegészítő javaslata vagy csak simán támogatna egy ilyen megoldást, akkor kérlek jelentkezzetek ti is, lássák ha egyetértés van a témában. Köszi!

https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/33188-loyalty-refresh-april-1st-2023/page/4/#comment-338423

Élő ügyfélszolgálat