Csakhogy , nehaljonmeg mindenki hülyén, törölni a kliens , alternativ linkről letölteni ujra, belepes előtt keri a nyelv es UK zaszló es működik , pc es mobilon is ...
Csakhogy , nehaljonmeg mindenki hülyén, törölni a kliens , alternativ linkről letölteni ujra, belepes előtt keri a nyelv es UK zaszló es működik , pc es mobilon is ...
Kedves Játékosok! A központi weboldal és a kliens is újra elérhető. Javasoljuk, hogy töltsétek le újra a klienst. Magyarországot válasszátok ki.(VPN nem szükséges, és nem is tanácsoljuk ennek használatát.)
Köszi, így valóban működik.
Én letöltöttem , de még mindig ugyan azt csinálja, vagyis semmit. Weboldalon tudtam játtszani egy picit.
Kedves Játékosok! A központi weboldal és a kliens is újra elérhető. Javasoljuk, hogy töltsétek le újra a klienst. Magyarországot válasszátok ki.(VPN nem szükséges, és nem is tanácsoljuk ennek használatát.)
Másnál megy most? Nálam a honlap is elérhetetlen, illetve a kliens sem tölt be, csak fehérség.
Uninstalláld a klienst , töltsd le telepítsd újra úgy mennie kell , nálam is ez volt.
Köszi, azt hittem ezen már túlléptünk, mert tegnap ment hiba nélkül. :)
amúgy a nagy izgalmak közepette megjött az előző havi rakeback összege másnak? vagy csak nekem nem tűnt fel hogy megkaptam volna?