amúgy a nagy izgalmak közepette megjött az előző havi rakeback összege másnak? vagy csak nekem nem tűnt fel hogy megkaptam volna?
köszönöm, valóban nekem is megjött akkor csak elkerülte a figyelmemet
Jártatok már úgy, hogy a biztonsági ellenőrzés (bevételi forrás ellenőrzése) idejére elérhetetlen lett a teljes póker részleg a teremben? Mind a kliensből, mind pedig a webes felületen egyaránt? Miért kell vajon ezeket az ellenőrzéseket évente többször is lefuttatni (nekem ez idén már a második)?
Hali!
Nekem egy befizu miatt kellett a napokban újra elküldeni nekik a lakcím igazolót és valamiért most a telekomos internet számlát nem voltak hajlandóak elfogadni. Bankszámlakivonatot kellett küldenem, hogy verifikáljanak. Viszont nekem végig elérhető volt a terem.
Ez annál magasabb szintű biztonsági ellenőrzés már, amely kapcsán pénzmosás miatt reális veszélyét érzik, hogy vkinek szándékosan bukom át az összeget. Szimpatikus lépés így a negyedév végén, amikor nullázódnak majd a VIP szintek...
Változott az oldal címe, ezért nem megy a terem, régi klienst le kell törölni, új oldalról(egyenlőre nem tölt be) pedig letölteni ismét.
Mi az új cím ?
https://hu.unibet-2.com/ Már elérhető, és megy is.
Nálatok betölti az új címről az oldalt?Itt semmi...
Nálam még nem megy, csak tölt és feketeség...