Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az FD- bónusz az hogyan érkezik, 600 VIP pontonként kapunk elvileg 50€-t. Amint megvan a 600 Vip pont jön a 50€, vagy várni kell-e rá.
A másik kérdésem hogy valahogy nyomon-tudom követni hogy mennyi rake-t termelek(PT3 nem tudom mennyire pontos), és azt hogy megjönnek a bónuszok azt valahol látom(nyilván azon kívül hogy hozzá lett adva a rollomhoz)?
Ezt kaptam ma Unibettől:
"Kedves XY!
Itt egy speckó 10 euró bónusz, így Karácsony előtt!"
Elég korán kezdik a karácsonyi promóciót. :)
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az FD- bónusz az hogyan érkezik, 600 VIP pontonként kapunk elvileg 50€-t. Amint megvan a 600 Vip pont jön a 50€, vagy várni kell-e rá.
A másik kérdésem hogy valahogy nyomon-tudom követni hogy mennyi rake-t termelek(PT3 nem tudom mennyire pontos), és azt hogy megjönnek a bónuszok azt valahol látom(nyilván azon kívül hogy hozzá lett adva a rollomhoz)?
Up!!
Ezek mellet lenne még egy olyan kérdésem hogy a FD bónusz ideje alatt is jár a rakeback? Előre is köszönöm a választ, annak aki tud segíteni.
Márciusi exkluzív promóció csak Akadémiásoknak az Unibeten:
Unibet exkluzív 1000 eurós loyalty freeroll - március
Akademias rakeracet nem terveztek Microgaming halozatban a jovoben?Gondolok Unibetre vagy Ladbrokesra.
Tapasztalt még valaki olyat hogy a kliens nem menti az összes HH-t? Nálam ez a helyzet és nem tudom miért van!
befizetés
Hello!
Az miért lehet, hogy nem tudok befizetni moneybookers-szel. Nem tudom kiválasztani, nem is látom. Az esetleg lehet a gond, hogy fizettem be már netellerrel? Köszi.
Hello!
Az miért lehet, hogy nem tudok befizetni moneybookers-szel. Nem tudom kiválasztani, nem is látom. Az esetleg lehet a gond, hogy fizettem be már netellerrel? Köszi.