bruce_mcbluffin
Válasz danfiu kommentjére
2011. márc. 8. 14:25

A websiteon jelentkezz be, ne a kliensbol probalj befizetni, mert ott csak neteller es bank atutalas van

Köszi szépen!!:)

bruce_mcbluffin
2011. márc. 8. 14:30

Még annyit, hogy csak akkor vehetek ki, ha be is fizettem vele?

danfiu
Válasz bruce_mcbluffin kommentjére
2011. márc. 8. 14:44

Még annyit, hogy csak akkor vehetek ki, ha be is fizettem vele?

Jaja, nyilvan, de egyebkent van magyar online ugyfelszolgalat is:)

Pedro83
2011. márc. 9. 21:22

Írtam a HM topicba is, de hátha itt kapok választ:

Nem látom a ma lejátszott sng-k eredményeit HM-ben a Tourney-result részében viszont a handeket látom a Tourney-hands részén. Tudja valaki mi lehet a probléma?

gyrv84
2011. márc. 10. 0:46

Jaja, nyilvan, de egyebkent van magyar online ugyfelszolgalat is:)

Hol? Valaki tud nekem adni egy email címet amin el lehet érni őket?? Próbáltam az Akadémián lévő magyar ügyfél szolgálathoz: info-hu@unibet.com ez 10 napja de semmi válasz, annyi sem hogy majd válaszolunk. Próbáltam az angolt info@unibet.com 3 napja eddig onnan sem kaptam választ.
Létezik olyan ember aki fel tudja venni velük a kapcsolatot emailben? Ha igen akkor hogy kell??? Ilyen supportal én még nem találkoztam.

gyrv84
Válasz gyrv84 kommentjére
2011. márc. 10. 14:39

Hol? Valaki tud nekem adni egy email címet amin el lehet érni őket?? Próbáltam az Akadémián lévő magyar ügyfél szolgálathoz: info-hu@unibet.com ez 10 napja de semmi válasz, annyi sem hogy majd válaszolunk. Próbáltam az angolt info@unibet.com 3 napja eddig onnan sem kaptam választ.
Létezik olyan ember aki fel tudja venni velük a kapcsolatot emailben? Ha igen akkor hogy kell??? Ilyen supportal én még nem találkoztam.

Up!!

danfiu
2011. márc. 10. 14:51

Up!!

Itt talalod meg:

gyrv84
2011. márc. 10. 16:11

Itt talalod meg:

Köszi, de az élő chat az utolsó amit kiakarok próbálni, azzal kapcsolatban rossz tapasztalataim vannak más termekben. Általában olyan ül ott aki semmihez nem ért, és ha olyan bajom van amiről fogalma sincs, akkor elhajt a p...ba. Jobban szeretem az emailt. Az élő chaten kívül mindent próbáltam, magyar email, angol email saját email címről , és az általuk megadott webes szolgáltatást is(ezt még csak ma), várok hátha lesz válasz. Ha egyik sem megy, akkor elő chat.

chivasr911
2011. márc. 17. 21:16

Helló!

Az 500-a bónuszhoz mennyi raket kell termelni, vagy nl50-en hány hand kb?
RB-ből levonódik az FD?
Előre is köszi a válaszokat!

esoember
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. ápr. 4. 10:33

Az új VIP rendszerrel megszűnik a loyality 30%-os bonus(rakeback)?

Élő ügyfélszolgálat