Sziasztok. próbálkoztam már a HM topicban, de nem kaptam választ.
Problémám, hogy nem jelenik meg a saját HUD-om. Találkozott már valaki ezzel. Ha igen mi a megoldás?
Sziasztok. próbálkoztam már a HM topicban, de nem kaptam választ.
Problémám, hogy nem jelenik meg a saját HUD-om. Találkozott már valaki ezzel. Ha igen mi a megoldás?
50% Rakeback az Unibetnél!
Hétfőtől vasárnapig nézik a raketermelést, 250-499 euro/het --> 40% RB
500 euro fölött/het 50% rb.
Ezeket automatikusan írják jóvá hétfőn. A pontokat váltják át cashre, tehát a pontokból ne tourneyzzatok, mert azt sokkal kevesebbet ér, mintha cashre váltják.
Es havi 5k termelese eseten 20%-nyi RB-t elo versenyre kolthetsz. Ez az egesz csak junius 30-ig van.
Tudom, hogy ez nagyon alap, de a HUD beállításoknál van olyan opció, hogy látszódjon-e hero HUD-ja (Disable hero in HUD). Nem lehet, hogy ez be van pipálva?
Egyébként ha nem ez, akkor fogalmam sincs, nálam nem volt semmi gond.
Kossz,
igen abban a konyvtarban volt, az auto detect nem talalta!
Nálam itt van: C:\Microgaming\Poker\unibetpokerMPP
A HM-ban nem kellett semmit állítani. Auto detect-tel megtalálta.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy lehet azt valahol látni hogy mennyi raket termeltem az adott héten? Mert a pontjaimból akár vissza is számolhatok dollárba, de azokat mindennap váltsam át az aktuális Euró árfolyam szerint? Ha mondjuk sikerül 250 euró felett termelnem akkor nekem nyilván csak a 10% utalják mert az akadémiások minden hónap elején kapják a fix havi 30% rakebacket.
Nem teljesen értem ezt a pont beváltást sem, ha 10VIP-et kapunk 1$ után és 33VIP az 1$-ra váltható be akkor az is 30% rakeback! Vagy akkor már nincs hónap elején utalás az akadémiától csak a pontok?
Ha az online supportot megkérdezed, szerintem ők pontosan megtudják mondani mindig mennyi raket termeltél.
Nem teljesen értem ezt a pont beváltást sem, ha 10VIP-et kapunk 1$ után és 33VIP az 1$-ra váltható be akkor az is 30% rakeback! Vagy akkor már nincs hónap elején utalás az akadémiától csak a pontok?
Üdv
Ha elindítom a klienst, abban a pillanatban ahogy a lobby megjelenik az eset nod32 küld egy piros buborékot, miszerint: A cím le van tiltva!, alatta ír egy URL -t, alatta meg egy IP címet....
A lobbyba belépés problémamentes, csak belépéskor dobja fel.
Valaki tapasztalt hasonlót?!?
Azt tudja valaki hogy mitől függ hogy milyen pontot kapok? Non-Cashable Points(Bonus loyalty) vagy Cashable Points(Tier Loyalty Points)? És az egyes pont fajtákat milyen arányban kapom? Ez a kettő összeségében alkotja a VIP pontokat( elvileg ezt írja)? Ha a VIP pontokat úgy kapjuk hogy 10 VIP 1$ rake után és ennek csak X%-át válthatjuk be úgy hogy 33VIP 1$ akkor hogy van meg a 30% rakeback?
Akkor van elvileg 30% rakeback ha az összes VIP pontunkat beválhatjuk. Vagy én értek félre valamit?
Én tegnap jöttem vissza ehhez a teremhez és 2 session alatt termeltem 423VIP pontot. Ami 42,3$ rake ennek a 30%-a 12,69$ viszont én csak 337 pontot tudok beváltani ami csak 10,21$. Most kicsi az eltérés de egy hónap alatt jó pár buyin is lehet. Mit számolok félre?