Nem értem az unibet üzleti stratégiáját.
Egyrészt a halaknak akar kedvezni, mivel bevezeti az anonym asztalokat ahol nem csak HM-et nem lehet használni de még az ellenfelek nevét se látod, szal a saját note-jaidat sem tudod használni. Kialakul az a helyzet, hogy a regek+néhány fish nem anonym a többiek anonym asztalon játszanak. Értelemszerűen a korábbi kellemes halastavat tönkretette micron. Ebből az jön le, hogy a halakat akarják gyűjteni.
Másrészt megemelik a rakebacket ami meg a regeknek jó, egy hal nemigen foglalkozik ezzel.
Vélhetően mind2 nem fog működni.
Hi!
Postod első részével egyetértek, de ezt a megemelik a rakeback dolgot nem értem...
Múlt hónapra rakebacket nem kaptam, a VIP pontok egy részét lehet beváltani cashre.
Neked ez máshogy van ?!?
Valaki szerint érdemes itt játszani? Alig vannak asztalok..
50% Rakeback az Unibetnél!
Hétfőtől vasárnapig nézik a raketermelést, 250-499 euro/het --> 40% RB
500 euro fölött/het 50% rb.
Ezeket automatikusan írják jóvá hétfőn. A pontokat váltják át cashre, tehát a pontokból ne tourneyzzatok, mert azt sokkal kevesebbet ér, mintha cashre váltják.
Es havi 5k termelese eseten 20%-nyi RB-t elo versenyre kolthetsz. Ez az egesz csak junius 30-ig van.
sng struktúra
Sziasztok!
Új vagyok a teremben, vszínű az én bénaságom, de egyszerűen nem tudok rákeresni az sng-k struktúrájára... Az mt sng esetében elérem a lobbyt, az egy asztalosoknál nem. Mivel a normál mt sng 8 perces vakszinteket ír, így gondolom (?) az egy asztalos normál is ennyi. De a super turbo és az extreme? Ha tudtok, segítsetek.
Eddig full tilten játszottam, ahhoz képest itt nyilván jóval kevesebb asztal indul. A mezőny milyen erősségű?
Sziasztok!
Új vagyok a teremben, vszínű az én bénaságom, de egyszerűen nem tudok rákeresni az sng-k struktúrájára... Az mt sng esetében elérem a lobbyt, az egy asztalosoknál nem. Mivel a normál mt sng 8 perces vakszinteket ír, így gondolom (?) az egy asztalos normál is ennyi. De a super turbo és az extreme? Ha tudtok, segítsetek.
Eddig full tilten játszottam, ahhoz képest itt nyilván jóval kevesebb asztal indul. A mezőny milyen erősségű?
Sziasztok!
Mi a handhistory alapkonyvtar az unibeten?!
PT3-mat, nem tudom beallitani, pedig az eddig 5 poker teremmel nem volt gond.
Van valami handhistory beallitas a kliensben?!, mert ott sem talaltam semmit, es a pt3 auto import microgaming config, global/handhistory/.inf ,dll valamint uj fajl beallitasa utan sem indul el a hud...
az auto detect sem talal semmit...
Kossz!
unibet pt3 beallitas
senki nem jatszik az unibeten??! tud vki segiteni?! mi lehet az oka, hogy nem megy a pt3 unibet alatt??!
PT3-mat, nem tudom beallitani, pedig az eddig 5 poker teremmel nem volt gond.
Van valami handhistory beallitas a kliensben?!, mert ott sem talaltam semmit, es a pt3 auto import microgaming config, global/handhistory/.inf ,dll valamint uj fajl beallitasa utan sem indul el a hud...
az auto detect sem talal semmit...
Kossz!
senki nem jatszik az unibeten??! tud vki segiteni?! mi lehet az oka, hogy nem megy a pt3 unibet alatt??!