JociBalboa
Válasz habzsi kommentjére
2012. márc. 11. 22:06
még mindig napi 10 set-overset van a terembe,vagy már leszoktak róla?
felemelték 12.re + ev alá is nyomnak.
habzsi
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 11. 22:12
én játszottam a terembe 2honap alatt 300k handet nl50ben,még a purplén amikor micros volt.Ez felháboritó ami ott folyik.
esoember
Válasz Nokedli Gizella kommentjére
2012. márc. 12. 12:13
A csütörtök , pénteki szoftver frissítés után nem a valós adatokat,statokat írja több handet nem importál be a holdem manager az unibeten.Esetleg más is tapasztalt hasonlókat vagy ha valaki tudja a megoldást azt megköszönném ha beírná!!!
Nálam ugyanez a probléma, esetleg vki tud rá megoldást?
Dozso
Válasz esoember kommentjére
2012. márc. 12. 12:22
Nálam ugyanez a probléma, esetleg vki tud rá megoldást?
A microgamingen van ugyanilyen problémám.
Már tudnak róla a HM szakemberei. Dolgoznak a probléma kijavításán.
A frissítés valamit megváltoztatott a hand historyk adataiban és nem minden handet olvas be a HM.
Amint kijavítják a hibát felteszik ide az új releaset:
Releases
Jav: ja,h az Unibet is micro? :D Akkor pláne :D
Dozso
Válasz Dozso kommentjére
2012. márc. 12. 22:42
azóta sem megy senkinek ugye? Még nem láttam releaset.
esoember
Válasz Dozso kommentjére
2012. márc. 13. 19:17
azóta sem megy senkinek ugye? Még nem láttam releaset.
Nekem változatlanul rosszul importálja a handeket.
Dozso
Válasz esoember kommentjére
2012. márc. 13. 19:26
Nekem változatlanul rosszul importálja a handeket.
király nekem is.
A release meg nem jön. Közbe meg HM support 3x is elfelejti milyen témában írok mert mindig a HM2 linket dobja oda,h figyelgessem. Már kb 3x meg is írtam nekik,h én HM1et használok.
Ma ezt küldték miután írtam nekik,h mi a here van már 5-ik napja.
"Hi,
This has been fixed in our internal version. We are working on getting a fix out.
While I do not have a specific date for when this issue will be resolved, we are putting out updates regularly.
The assigned internal ticket # on this issue is HM-4355. We will often release builds on a limited basis, only in the forums for a few days first, so please check back on this thread
HM2 Releases for that ticket #.
Please reply to let us know if the solution we supplied worked, this will help us provide better quality solutions in the future.
Kevin"
Nokedli Gizella
Válasz Dozso kommentjére
2012. márc. 20. 21:36
A HM importálási problémái megvannak még vagy vkinek sikerült megoldást találni?Valaki tudja h a handhistorykat hova menti a gépen az unibet?
casa001
Válasz Nokedli Gizella kommentjére
2012. márc. 20. 22:22
A HM importálási problémái megvannak még vagy vkinek sikerült megoldást találni?Valaki tudja h a handhistorykat hova menti a gépen az unibet?
Nálam már a HUD sem jelenik meg...