Faréj
Válasz esoember kommentjére
2012. ápr. 5. 20:08

Nordicbet hud-ról tud valaki valamit, hova tűnt?

fLeSs
Válasz Faréj kommentjére
2012. ápr. 16. 16:13

Nekem sikerült bekapcsolni a HUD-ot meg az importálást.

Preferences/Hand history/Configuration

itt

store hand history for 30 days
store hand history for 5000 hands

aztán save settings.

Engem az érdekel, hogy miért nem működik az
1. automatikus bejelentkezés (tehát a kliens elindításakor mindig újra be kell loginolnom)
2. az auto muck. Állandóan nekem kell muckolni a handet miután dobok.

Erre vki?

Nokedli Gizella
Válasz fLeSs kommentjére
2012. ápr. 23. 18:28

Valaki be tud lépni a pokerterembe vagy csak engem nem enged be?

KippKopp
Válasz Nokedli Gizella kommentjére
2012. ápr. 23. 18:45

Valaki be tud lépni a pokerterembe vagy csak engem nem enged be?

Ebben a pillanatban nekem sem sikerül. Fekete hétfő...? :)

TheStig
Válasz esoember kommentjére
2012. ápr. 28. 15:37

info azoknak akik a regelésen gondolkoznak (mivel a lobby nem megtekinthető csak regisztráció után):
NL10-NL20on van 4 és 6 ! db asztal, aminek a fele üres, a másik fele teli van. 1 órája figyelem a lobbit, ha akartam volna se tudtam volna beülni egy normális sessionre. lehet éjjel jobb a helyzet, de most nagyon gyenge.

ThinkHuman
Válasz TheStig kommentjére
2012. máj. 4. 16:40

Hello. Lenne pár kérdésem mielőtt befizetnék. Egyrészt a leírásnál csak simán 500 euro bónuszt írnak, nem azt hogy 100% 500 juróig. Nekem pl most nincs 500 eurom MB-n de szeretnék minél hamarabb befizetni a rakerace miatt. Tehát ha kevesebbet fizetek be akkor is megkapom a max FDB-t?

A másik kérdés. Ugye nl100 alatt csak unibet asztalok vannak, így gondolom nem túl nagy a játékosállomány. Ha esetleg nem jön össze a megfelelő asztalszám tudok e mellé más micros teremből asztalokat nyitni (jelenleg más microgaming teremben játszok)?

time4revenge
Válasz ThinkHuman kommentjére
2012. máj. 4. 16:52

Hello. Lenne pár kérdésem mielőtt befizetnék. Egyrészt a leírásnál csak simán 500 euro bónuszt írnak, nem azt hogy 100% 500 juróig. Nekem pl most nincs 500 eurom MB-n de szeretnék minél hamarabb befizetni a rakerace miatt. Tehát ha kevesebbet fizetek be akkor is megkapom a max FDB-t?

A másik kérdés. Ugye nl100 alatt csak unibet asztalok vannak, így gondolom nem túl nagy a játékosállomány. Ha esetleg nem jön össze a megfelelő asztalszám tudok e mellé más micros teremből asztalokat nyitni (jelenleg más microgaming teremben játszok)?

Én úgy emlékszem kell 500 euro befizetés hogy megkapd a max FDB-t.
Az fekete színű anonim asztalok azok közösek a többi microgaminggel, a zöld unibetes.Normál asztal alig fut, ha fut is tele van regularokkal.

Mokuska123
Válasz time4revenge kommentjére
2012. máj. 4. 17:00

sziasztok! sng-kről tudna írni valaki valami infot? Igazából a turbo asztalok érdekelnek, azokból is inkább sh és a donok. Előre is köszi!

ThinkHuman
Válasz time4revenge kommentjére
2012. máj. 4. 17:04

Értem. De akkor az unibetes anonim asztalok mellé tudok nyitni a hálózat más terméből normál asztalokat? Csak anonim asztalokon játszani elég gáz ugye info nélkül.

zoltanh
Válasz ThinkHuman kommentjére
2012. máj. 4. 18:13

Értem. De akkor az unibetes anonim asztalok mellé tudok nyitni a hálózat más terméből normál asztalokat? Csak anonim asztalokon játszani elég gáz ugye info nélkül.

"A dolog lényege a következő, ha nem szúrod ki az első fél óra alatt ki a balek az asztalnál, Te magad vagy a balek"

Pókerarcok

Tegnap két akkor ordas fish ült az asztalomnál, hogy öröm volt velük játszani.
HM hud-ot lehet használni, persze csak akkor van baj ha kiül az illető, de HM2-el meg lehet resetelni a statokat is.

Élő ügyfélszolgálat