Nordicbet hud-ról tud valaki valamit, hova tűnt?
Nekem sikerült bekapcsolni a HUD-ot meg az importálást.
Preferences/Hand history/Configuration
itt
store hand history for 30 days
store hand history for 5000 hands
aztán save settings.
Engem az érdekel, hogy miért nem működik az
1. automatikus bejelentkezés (tehát a kliens elindításakor mindig újra be kell loginolnom)
2. az auto muck. Állandóan nekem kell muckolni a handet miután dobok.
Erre vki?
Valaki be tud lépni a pokerterembe vagy csak engem nem enged be?
Valaki be tud lépni a pokerterembe vagy csak engem nem enged be?
info azoknak akik a regelésen gondolkoznak (mivel a lobby nem megtekinthető csak regisztráció után):
NL10-NL20on van 4 és 6 ! db asztal, aminek a fele üres, a másik fele teli van. 1 órája figyelem a lobbit, ha akartam volna se tudtam volna beülni egy normális sessionre. lehet éjjel jobb a helyzet, de most nagyon gyenge.
Hello. Lenne pár kérdésem mielőtt befizetnék. Egyrészt a leírásnál csak simán 500 euro bónuszt írnak, nem azt hogy 100% 500 juróig. Nekem pl most nincs 500 eurom MB-n de szeretnék minél hamarabb befizetni a rakerace miatt. Tehát ha kevesebbet fizetek be akkor is megkapom a max FDB-t?
A másik kérdés. Ugye nl100 alatt csak unibet asztalok vannak, így gondolom nem túl nagy a játékosállomány. Ha esetleg nem jön össze a megfelelő asztalszám tudok e mellé más micros teremből asztalokat nyitni (jelenleg más microgaming teremben játszok)?
Hello. Lenne pár kérdésem mielőtt befizetnék. Egyrészt a leírásnál csak simán 500 euro bónuszt írnak, nem azt hogy 100% 500 juróig. Nekem pl most nincs 500 eurom MB-n de szeretnék minél hamarabb befizetni a rakerace miatt. Tehát ha kevesebbet fizetek be akkor is megkapom a max FDB-t?
A másik kérdés. Ugye nl100 alatt csak unibet asztalok vannak, így gondolom nem túl nagy a játékosállomány. Ha esetleg nem jön össze a megfelelő asztalszám tudok e mellé más micros teremből asztalokat nyitni (jelenleg más microgaming teremben játszok)?
sziasztok! sng-kről tudna írni valaki valami infot? Igazából a turbo asztalok érdekelnek, azokból is inkább sh és a donok. Előre is köszi!
Értem. De akkor az unibetes anonim asztalok mellé tudok nyitni a hálózat más terméből normál asztalokat? Csak anonim asztalokon játszani elég gáz ugye info nélkül.
Értem. De akkor az unibetes anonim asztalok mellé tudok nyitni a hálózat más terméből normál asztalokat? Csak anonim asztalokon játszani elég gáz ugye info nélkül.