EUR-s számlát javaslunk, mert a játék is ebben a pénznemben folyik. Unibet Poker
reg
Ma regeltem az unibetre, de sajnos nem voltam bejelentkezve az akadémiás oldalra, meg tudnátok nézni, hogy alátok vagyok-e bekötve? Előre is köszi, Üdv.
Nick: poker_223TB
EUR-s számlát javaslunk, mert a játék is ebben a pénznemben folyik. Unibet Poker
Ma regeltem az unibetre, de sajnos nem voltam bejelentkezve az akadémiás oldalra, meg tudnátok nézni, hogy alátok vagyok-e bekötve? Előre is köszi, Üdv.
Az ellenőrzés folyamatban, értesítünk, amint megvan az eredmény.
Haller!Most regeltem be a terembe az akadémiás linken keresztül és befizettem 500eut,megnéznétek hogy minden okés a részemről mert a bónuszt nem találom sehol
Haller!Most regeltem be a terembe az akadémiás linken keresztül és befizettem 500eut,megnéznétek hogy minden okés a részemről mert a bónuszt nem találom sehol
A nyelvet hol tudom beállitani? Az alliasnál is dán nyelven irt ki valamit teljesen elvagyok tévedve,beirtam az alliast alatta meg ugyanazt bár fogalmam sincsen mit kellett volna beirnom oda ,de végül elfogadta,a lobbyban hol tudok nyelvet állitani? mert ez a nyelv ami most van tiltre vág!!
Oda a város nevet kell adni.
Menüsor-->Menü-->6. menüpont--> és ott a legfelső