cimbi79
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. márc. 2. 2:23

sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek! Az anonim cash asztalokon a játékosról készitett jegyzeteket hozzárendeli későbbiekben ugyanahoz a játékoshoz a pokersoftware?

JociBalboa
Válasz cimbi79 kommentjére
2013. márc. 2. 3:11

sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek! Az anonim cash asztalokon a játékosról készitett jegyzeteket hozzárendeli későbbiekben ugyanahoz a játékoshoz a pokersoftware?

hűű gondolj bele pls, és nagyon hamar rájössz magadtól is ;-)

cimbi79
Válasz JociBalboa kommentjére
2013. márc. 2. 3:26

Nem a pt3 és a hm2 notejára éertem hanem a játékoshoz irható jegyzetre,de ha az sem használható fel hosszútávon akkor semmi éretelme jegyzetelni:(

tomy123
2013. márc. 2. 5:11

Hogy választ is kapj a kérdésedre: sajnos elveszik minden, nemcsak a note, hanem a jelölések is. (De ezt könnyen meg tudod nézni, benotolsz pár játékost, majd bezárod az asztalt és megnyitod újra, már akkor nem lesz bent a note)

cimbi79
Válasz tomy123 kommentjére
2013. márc. 2. 22:46

köszönöm a válaszokat!

MrMukk
Válasz netfalo kommentjére
2013. márc. 7. 15:15

Nem tudok belépni a terembe, external system errort írt!Valaki másnak is van hasonlo poblémája?

Gaabeesz
Válasz MrMukk kommentjére
2013. márc. 7. 15:19

Nem tudok belépni a terembe, external system errort írt!Valaki másnak is van hasonlo poblémája?

Nekem is ez van.
Valami server és kliens frissítés folyik azt hiszem

cimbi79
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. márc. 10. 15:01

Nem enged bejelentkezni a terembe,nem megjelenithető a weblap,tapasztalt már valaki ilyet belépésnél?

möster
2013. márc. 10. 15:36

Nem enged bejelentkezni a terembe,nem megjelenithető a weblap,tapasztalt már valaki ilyet belépésnél?

szoftver frissítés óta párszor....

cimbi79
Válasz möster kommentjére
2013. márc. 10. 15:49

ok,akkor megnyugodtam,már kezdtem azt hinni hogy itt is bevezettek valami szankciót a nyerő játékosok ellen :) mennyi ideig szokott ez elhúzódni?

Élő ügyfélszolgálat