Gaabeesz
Válasz netfalo kommentjére
2013. ápr. 3. 15:27

Nálam működik a weboldal, és a kliens is.

GoodGame
Válasz Aliana kommentjére
2013. ápr. 3. 15:34

De az Unibetet le kell tölteni hogy játszhassak nem?
Már volt akkor,beírtam az User nevet, most akkor hogy tudok játszani? :)

Ha már regisztráltál a Unibetre, akkor úgy tudsz játszani, hogy elmész a weboldalukra, majd Poker fülön belül lesz egy olyan, hogy 'Play Poker'. Itt alul a középsőre klikkelsz, ami a 'Play in your browser', majd miután betöltött, be tudsz jelentkezni a felhasználóneveddel és jelszavaddal. Nem kell letöltened hozzá a Unibet klienst.

buckaroo
2013. ápr. 3. 16:40

Már itt is megy, köszi

Valaki légyszi mondja meg, hogy mi a különbség a
VIP pont,
a cahstablepoint,
a non-cashtablepoint, és a
loyality point között.. kicsit bonyolult. Vagy nem?

lourker
2013. máj. 4. 15:46

sziasztok!

Valakinek volt már olyan gondja, hogy a Kaspersky trójainak látja az unibet exe-t és egyből törli, ahogy megpróbálom a szoftvert isntallálni?

Gaabeesz
2013. máj. 6. 15:09

cahstablepoint, ---> ezt cashre tudod váltatni. Cashback
a non-cashtablepoint ---> ezt verseny, vagy SNG-re tudod váltani.

loyality point: a kettő együttese.

danfiu
2013. máj. 31. 20:33

Hello

Ezt valaki tudja nekem ertelmezni?Ez kb mennyire jon ki, ha az ember 8-10k raket termel havonta?

https://www.unibet.com/poker/promotions/reach-the-summit

Meg valami:

Es akkor emelle lenne az akademias privat race, ahol ha termelek 4350 eurot, kapok egy s4-et?

thx

lourker
Válasz danfiu kommentjére
2013. máj. 31. 23:27

Helló

Annyi a lényeg, hogy minél több napon kell játszani és megtermelni a szükséges rake-et/loyalty pontot és, ha eléred az adott szintett akkor a 8k dollárból megkapod a rád eső részt.(minden szinten amit elérsz)

De a napi limit nagyon alacsonra van belőve 200 pont az 20 dollár rake, tehát a legnagyobb szint is 500d rake havonta amit nl10+ elér minden regulár kb;p ezért az 5. szintű 8k is sok ember között lesz szétosztva.

Ez egy központi promó mindenkinek, tehát sztem független az akadémiás race-től.(aztán nem 100%, megerősítik, ha így van)

danfiu
2013. máj. 31. 23:39

Koszi szepen, ez igy eleg tragya azoknak,akik sok raket termelnek, nekem kicsit fish csalogato es nem regbarat promo.500 usd raket legalabb 500 ember termel havonta sztem unibeten.Akkor ez felejtos.

Thx

Tomi_0095
2013. jún. 22. 20:09

Hello
Játszottam unibeten roulettet és 1,75eurot raktam nyertem is 5,25öt de nem írták jóvá.
Volt már valakinek ilyen vagy a kaszinó nyereményt később írják jóvá?

danfiu
2013. jún. 22. 20:24

En irnek chaten az unibet supportnak, meg legkozelebb a pirosra tennem, azt hallottam az a nyero

Élő ügyfélszolgálat